Witam się
Luxi a ja nie brałam magnezu na te skurcze hmmm.. I uważam, że bardzo dobrze będziesz robiła odwiedzając teściową podczas nieobecności szwagierki. Ja do swojej mam mieszane uczucia i chyba częściej mnie drażni jej obecność w naszym domu. Myślę, że gdybyśmy mieszkali sami, a mieli odwiedzić teściową, to też bym unikała jej obecności, do czasu aż by mi ta ogólna niechęć do niej przeszła
A nie wiem czy Ty wiesz, że imię Nataniel (hebr. Bóg dał) przypomina w znaczeniu imię Teodor (gr. dar Boży)
Kasiu i tak samo się u Was pisze imię Teodor?
Ach ta wredna @. No i żeby tego 24.12 w końcu już nie przyszła
Piękny prezent będzie
Przyjeżdżasz na święta do Polski?
Madzia mój to jednak różnie zasypia. Przedwczoraj przed północą, a wczoraj już po 20:00. Co do jedzenia to ja też pomału dawkuję, nic na siłę
Przedwczoraj zjadł 20 łyżeczek, a wczoraj tylko 2
Jejku tak się męczymy z tym katarem, bo synek dostał awersji na aspirator, jak już tylko zobaczy, że się z nim do niego zbliżam to wpada w szał :/ Jak miał 2 tyg. to jednak łatwiej było walczyć z tym katarem, teraz jak podaje wit. C i wapno to też płacz, bo okropnie to niesmaczne. Odłożyłam go właśnie 6 raz do łóżeczka, bo ma tak zatkany nos i się wybudza.
U Was też taka wichura i pada śnieg? Brrr.
Jutro podpisuję umowę na Thermomix, jednak się zdecydowałam. Robię sobie prezent na święta ;D
U mnie @ brak, a mogła być już wczoraj (28 dc). Nie wiem jak po ciąży będzie, czy tak samo jak przed (miałam cykle i 30-, 32- i 34- dniowe) i jak to wygląda podczas karmienia piersią, muszę chyba coś poczytać. Póki co boli mnie brzuch jakby zaraz miała przyjść, miałam też mierzyć temp., więc teraz nie mam pełnego obrazu cyklu :/