Cassiah
Fanka BB :)
Dziewczyny jestescie niesamowite [emoji173] Postaram sie Was nie zawiesc :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kciuki caly czas trzymam i mysle o Tobie ♥Dziewczyny jestescie niesamowite [emoji173] Postaram sie Was nie zawiesc :*
ja i tak kciuki trzymam!!!!Justynka lekarz kazal 14 dni po zabiegu, czyli jutro najwczesniej. Ale mialam w tym cyklu 2 owulacje a podobno od daty tej drugiej liczy sie 14 dni do terminu @ wiec moze warto poczekac do czwartku... Co ma byc to bedzie a znajac zycie wiem co...
hej myslalam o Tobie, i chyba Cie wywolalam pokaz nam swojego Teoska wage ma duza, ale kazde dziecko inne, moja bratanica z poczatku kwietnia ma prawie 10 kg i co i lekarz sie sadzi a dziecie zdrowe i ma sie dobrze tak miesiac mi zostal, mlody rozpycha sie na wszystkie strony, o 5-tej mnie obudzil ruchami, wstal razem z tata hihiHej, ale mnie tu długo nie było. Przepraszam :*
Madziu masz superaśnego synka i faktycznie nie widać po nim, że jak był niemowlakiem to był pultaśny i pewnie mój też z tego wyrośnie A jak tam Ania?
Lux jak się czujesz? Ty za miesiąc będziesz rodzić :O Szok Pokaż "domek" synka
Kasiu zaraz spełni się Twoje największe marzenie, wierzę w to tak jak dziewczyny, że się udało Czyżbyś była przyszłą lipcową mamą? Trzymam kciuki mooocno :*
U nas troszkę katarek i tak się męczymy. Ważymy 7900g i mierzymy 68 cm. Teraz przystopowaliśmy z przybieraniem i w sumie jest taki akurat Nawet pediatra już nie krzyczał Byłam też u fizjoterapeuty, trochę poćwiczył z małym, bo miał problemy z napięciem mięśniowym i niestety ale leniuszek z niego. Jak go próbuję podciągać za rączki to nie zawsze dźwignie głowę :/ Teraz sama w domu staram się stymulować jego pracę mięśni. A płaczu tyle, że ojeju. Mały terrorysta
Miałam z synkiem mały wypadek, otóż spadłam ze schodów i robiłam w locie wszystko, żeby tylko nie upadł na podłogę kosztem siebie i się udało. Do dziś, a minął ponad miesiąc mam problemy z bólem kości i zgrubienia na nogach, gdzie miałam skórę zdartą do krwi. Dziękuję Bogu, że to się tak skończyło.
Ostatnie noce pięknie przesypiał, zasypiał o 22:00 i budził się o 8:00 i raz o 8:45. Po pierwszej takiej nocce pobiegłam do łóżeczka o 7:30 sprawdzić czy oddycha. Jak się obudzi o tej 8:00 to po cycu potrafi zasnąć i tak spać nawet do 11:00, więc ja się przeważnie wtedy dopiero z łóżka zwlekam xD Ale niedzieli nic nie przebije, bo budził się w dzień 3 razy na jedzenie ale na dobre obudził się dopiero o 17:00!!! Oczywiście musiałam sama go wybudzić, bo bałam się, że w nocy nie będzie spał Śpioch mój
Wczoraj minął rok jak zrobiłam test i zobaczyłam dwie grube krechy
Postaram się teraz zaglądać tu częściej
Pozdrawiam Was :*