Cassiah
Fanka BB :)
Adi rozumiem Cie, niestety taka jedna wielka milosc przezywa sie tylko raz w zyciu. Pozniej tez sie kocha ale to juz co innego. Musisz wiedziec ze nigdy nie zapomnisz pierwszej milosci ale teraz masz dla kogo zyc i musisz sie skupic na najwazniejszych ludziach w twoim zyciu Siostrze nic nie wroci zycia a napewno nie chcialaby zebys sie teraz zamartwiala i nie cieszyla sie swoim... Moze zamiast psychologa znajdz sobie jakies zajecie ktore Cie uszczesliwia? Ja wiem ze dziecko teraz absorbuje cala twoja uwage ale w takim stanie latwo zatracic siebie... Moze zapisz sie na jakis kurs tanca albo na silownie... Poszukaj inspiracji Ja wiem ze jak mam malo czasu to latwiej mi to wszystko zniesc bo nie mysle o dziecku. Wiadomo ze nigdy nie zapominam ale nie mysle, wiesz o co chodzi
Zgadzam sie z Madzia, zycie jest tak krotkie! Tak szkoda kazdej chwili na marnowanie go... Choc ja jestem zodiakalnym wodnikiem i tez mam sklonnosci do sentymentow, wspomnien, marzen...
Ewelinka super ze u Ciebie wszystko tak sie uklada, milo czytac cie taka pozytywna, jeszcze niedawno pamietam ten ciagly smuteczek a tu teraz takie szczescie Dzieki za dane, z checia zaprosze cie na fejsie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam sie z Madzia, zycie jest tak krotkie! Tak szkoda kazdej chwili na marnowanie go... Choc ja jestem zodiakalnym wodnikiem i tez mam sklonnosci do sentymentow, wspomnien, marzen...
Ewelinka super ze u Ciebie wszystko tak sie uklada, milo czytac cie taka pozytywna, jeszcze niedawno pamietam ten ciagly smuteczek a tu teraz takie szczescie Dzieki za dane, z checia zaprosze cie na fejsie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom