reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie, jaki mialyscie wynik przeciwcial hbs? I tak sobie pomyślałam że skoro tak dużo z nas ma fb to może założyć tajna grupę, nikt o niej nie wie a jak dla mnie lepiej się porozumieć.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
ja juz na tylu grupach jestem, ze masakra, nie ogarne wszystkch, wole tu zostac

Ja sie boje tych grup na fejsie, bo one niby "zamkniete" a czasami jak jakis znajomy komentuje to mi sie wyswietla "xy skomentowal post" mimo ze nie jestem w grupie... Bardzo bym nie chciala zeby ktos sie dowiedzial ze jestem niepłodna :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję za te słowa zrozumienia i wskazówki :* Staram się jak mogę ale ja już tak nauczyłam się żyć, że wszystko i tak rozpamiętuję. Miałam przyjaciółkę z którą wiele przeżyłyśmy i ona mnie niestety nie potrafiła zrozumieć, albo wychodzi, że jednak to ja jej nie rozumiałam, bo ona żyła tym co jest tu i teraz. Dobra kończę ten temat już, bo nie chcę na noc rozmyślać ;)

Synek zrobił się przefajny, często się uśmiecha i śmiesznie sobie gadamy :) Jak zwykle zasypia tak +/- 23:00 i ćwiczę przez to po nocach ;D Ja go jeszcze nie szczepiłam, a miałam to zrobić dziś, ale nie pojechałam w poniedziałek po receptę. Mamy 12 tyg. i ważyliśmy 7100 g w piątek, więc nie jest już malusi i ręce mnie bolą przy dłuższym noszeniu. Zjadłam popcorn i mam zgagę jak w ciąży :) Ja nie mam fb, dezaktywowałam konto w lipcu tamtego roku, a z konta męża nie będę Was zapraszać, bo on nie wie, że tu piszę ;D

Dobrej nocki :*

reklama
Do góry