Niestety ciezko wszystko ogarnac tym bardziej ze Oliwka chodzi do szkoly.a gdzie tu jeszcze dwa starsze ogrnac
reklama
juz kiedys pisalam-one urosna bedzie superNiestety ciezko wszystko ogarnac tym bardziej ze Oliwka chodzi do szkoly.
Kiedy to bedziejuz kiedys pisalam-one urosna bedzie super
zleci raz dwa,zobaczysz!Kiedy to bedzie
Kruczyca
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie, jaki mialyscie wynik przeciwcial hbs? I tak sobie pomyślałam że skoro tak dużo z nas ma fb to może założyć tajna grupę, nikt o niej nie wie a jak dla mnie lepiej się porozumieć.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
ja juz na tylu grupach jestem, ze masakra, nie ogarne wszystkch, wole tu zostacHej dziewczyny mam pytanie, jaki mialyscie wynik przeciwcial hbs? I tak sobie pomyślałam że skoro tak dużo z nas ma fb to może założyć tajna grupę, nikt o niej nie wie a jak dla mnie lepiej się porozumieć.
Cassiah
Ja sie boje tych grup na fejsie, bo one niby "zamkniete" a czasami jak jakis znajomy komentuje to mi sie wyswietla "xy skomentowal post" mimo ze nie jestem w grupie... Bardzo bym nie chciala zeby ktos sie dowiedzial ze jestem niepłodna
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
no wiec wlasnieJa sie boje tych grup na fejsie, bo one niby "zamkniete" a czasami jak jakis znajomy komentuje to mi sie wyswietla "xy skomentowal post" mimo ze nie jestem w grupie... Bardzo bym nie chciala zeby ktos sie dowiedzial ze jestem niepłodna
adiika
Dziewczyny dziękuję za te słowa zrozumienia i wskazówki :* Staram się jak mogę ale ja już tak nauczyłam się żyć, że wszystko i tak rozpamiętuję. Miałam przyjaciółkę z którą wiele przeżyłyśmy i ona mnie niestety nie potrafiła zrozumieć, albo wychodzi, że jednak to ja jej nie rozumiałam, bo ona żyła tym co jest tu i teraz. Dobra kończę ten temat już, bo nie chcę na noc rozmyślać
Synek zrobił się przefajny, często się uśmiecha i śmiesznie sobie gadamy Jak zwykle zasypia tak +/- 23:00 i ćwiczę przez to po nocach ;D Ja go jeszcze nie szczepiłam, a miałam to zrobić dziś, ale nie pojechałam w poniedziałek po receptę. Mamy 12 tyg. i ważyliśmy 7100 g w piątek, więc nie jest już malusi i ręce mnie bolą przy dłuższym noszeniu. Zjadłam popcorn i mam zgagę jak w ciąży Ja nie mam fb, dezaktywowałam konto w lipcu tamtego roku, a z konta męża nie będę Was zapraszać, bo on nie wie, że tu piszę ;D
Dobrej nocki :*
Synek zrobił się przefajny, często się uśmiecha i śmiesznie sobie gadamy Jak zwykle zasypia tak +/- 23:00 i ćwiczę przez to po nocach ;D Ja go jeszcze nie szczepiłam, a miałam to zrobić dziś, ale nie pojechałam w poniedziałek po receptę. Mamy 12 tyg. i ważyliśmy 7100 g w piątek, więc nie jest już malusi i ręce mnie bolą przy dłuższym noszeniu. Zjadłam popcorn i mam zgagę jak w ciąży Ja nie mam fb, dezaktywowałam konto w lipcu tamtego roku, a z konta męża nie będę Was zapraszać, bo on nie wie, że tu piszę ;D
Dobrej nocki :*
reklama
my po usg,w koncu w domku maly wazy 1060 gram, ulozony jest glowka do dolu, co czuje, bo drapie mnie po kroczu hehe, na usg trzymal pepowine i sie nia bawil, ziewal i mizial sie po buzi ja zamiast przytyc to schudlam 1 kg