Najmniejsza ;/ktora mala broi?
reklama
co odwala?Najmniejsza ;/
Placze non stop ciezko ja uspokoic malo spi a w dodatku dzis szczepienie na wadze pokazalo nam sie 7190g i mamy 64cmco odwala?
jest kawal baby co? a moze ma skok rozwojowy jakis?Placze non stop ciezko ja uspokoic malo spi a w dodatku dzis szczepienie na wadze pokazalo nam sie 7190g i mamy 64cm
Oj jest co dzwigac myslalam ze skok ale mamy tak od miesiaca ;/jest kawal baby co? a moze ma skok rozwojowy jakis?
o kurcze, ej to moja bratanica ma pol roku i wazy 8 kg, no ale Twoja Kaja sie duza urodzila, i placze tak codziennie czy ma jakies spokoje dni?Oj jest co dzwigac myslalam ze skok ale mamy tak od miesiaca ;/
Codziennie placze spokojna jak padnie wkoncu na spanie ale nie zawsze bo sa momenty ze poplakuje . podobno na pol roku moze wazyc 10kg ciekawe jak to bedzieo kurcze, ej to moja bratanica ma pol roku i wazy 8 kg, no ale Twoja Kaja sie duza urodzila, i placze tak codziennie czy ma jakies spokoje dni?
kurcza az dziecka zalCodziennie placze spokojna jak padnie wkoncu na spanie ale nie zawsze bo sa momenty ze poplakuje . podobno na pol roku moze wazyc 10kg ciekawe jak to bedzie
i nie wiadomo jak pomockurcza az dziecka zal
reklama
a gdzie tu jeszcze dwa starsze ogrnaci nie wiadomo jak pomoc