No tak lepiej uwazac ale i tak napewno bedzie zabawa udanadzieki, ale i ja i tak bede siedziec, mam sie oszczedzac i nie wariowac, po ostatneij wizycie na ip wole nie ryzykowac
reklama
no przyajmniej sie nazre heheNo tak lepiej uwazac ale i tak napewno bedzie zabawa udana
Kruczyca
Fanka BB :)
Hej kochane. Forum w koncu pozwoliło się odezwać... Masakra z nim jest... Gratuluję wszystkim mamom, cudowne te wasze dzieciaczki a ja coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego u nas wszystko dobrze dziś 16+5tc. W czwartek mialam lekkie plamienie ale skończyło się tylko na strachu bo wszystko jest idealnie. Malutki (na 70%)szaleje, myślę że zaczynam czuć ruchy żyje jak w jakimś kosmosie. Do tego drugiego trymestru bardzo się bałam przywiązywać do ciazy, do tej pory w to wszystko nie wierzemimo że zaraz połowa ciazy ale powoli się z tym oswajam że tam w środku na prawdę jest moje malutkie, rośnie sobie by na luty być gotowe na spotkanie z nami. Gdy robi się chłodno czuje się coraz lepiej i powoli rozglądam się za rzeczami dla dziecka. Czekam na jesień i chlodek wtedy czuje ze odzyje
Cassiah jestem z Tobą kochana myślami i serduszkiem, często myślę o Tobie i gratuluję zaręczyn :* oby one były rozpoczęciem super rodzinnego życia mam nadzieje ze bb pozwoli być z Wami na bieżąco kochane. Ucalujcie dzieciaczki od cioci i mojego 12 centymetrowego maluszka
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah jestem z Tobą kochana myślami i serduszkiem, często myślę o Tobie i gratuluję zaręczyn :* oby one były rozpoczęciem super rodzinnego życia mam nadzieje ze bb pozwoli być z Wami na bieżąco kochane. Ucalujcie dzieciaczki od cioci i mojego 12 centymetrowego maluszka
Gosiu a juz mialam na fb Cie scigac, super, ze napisalasHej kochane. Forum w koncu pozwoliło się odezwać... Masakra z nim jest... Gratuluję wszystkim mamom, cudowne te wasze dzieciaczki a ja coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego u nas wszystko dobrze dziś 16+5tc. W czwartek mialam lekkie plamienie ale skończyło się tylko na strachu bo wszystko jest idealnie. Malutki (na 70%)szaleje, myślę że zaczynam czuć ruchy żyje jak w jakimś kosmosie. Do tego drugiego trymestru bardzo się bałam przywiązywać do ciazy, do tej pory w to wszystko nie wierzemimo że zaraz połowa ciazy ale powoli się z tym oswajam że tam w środku na prawdę jest moje malutkie, rośnie sobie by na luty być gotowe na spotkanie z nami. Gdy robi się chłodno czuje się coraz lepiej i powoli rozglądam się za rzeczami dla dziecka. Czekam na jesień i chlodek wtedy czuje ze odzyje
Kruczyca
Bb mnie nie lubi i kurcze jak nie mogę się zalogować to ani na kompie ani na aplikacjiGosiu a juz mialam na fb Cie scigac, super, ze napisalas
a dzis jakim cudem sie udalo?Bb mnie nie lubi i kurcze jak nie mogę się zalogować to ani na kompie ani na aplikacji
Kruczyca
A ja wiem od czasu do czasu próbuje się zalogować, teraz udało się przez aplikację. Jak się czujesz?a dzis jakim cudem sie udalo?
ciezko mi juz, wczoraj bylam na weselu u przyjaciolki, potanczylam sobie, ale szybko sie mecze i jeszcze poltora tygodnia i ide na lA ja wiem od czasu do czasu próbuje się zalogować, teraz udało się przez aplikację. Jak się czujesz?
Kruczyca
Szybko zleci i sobie troszkę odpoczniesz mnie też zadyszka szybko lapie. Czekam już tylko aż się obchodzi bo ten upał mnie wykonczyl a fajnie by było już wrócić do żywychciezko mi juz, wczoraj bylam na weselu u przyjaciolki, potanczylam sobie, ale szybko sie mecze i jeszcze poltora tygodnia i ide na l
reklama
no mam juz nowa pania na sklepie i sie uczy wiec spokojnie moge isc na l4, powiedz ile przytylas? ja jakies 2 kg dopieroSzybko zleci i sobie troszkę odpoczniesz mnie też zadyszka szybko lapie. Czekam już tylko aż się obchodzi bo ten upał mnie wykonczyl a fajnie by było już wrócić do żywych