no to ladna ma juz wage, ciekawe z jaka waga moj sie urodziDzięki dziewczynyTeraz jak nabrał trochę ciałka to wygląda inaczej
Tak się zmienia i już nie wiadomo do kogo podobny ;P Jestem ciekawa reszty zdjęć, po 3 tyg. już miała dać resztę, a dalej cisza z jej strony :/
Moje samopoczucie okOdsypiam czasem z synem w dzień, bo naprawdę jestem po nocce zmęczona ;P Tylko na potęgę wypadają mi włosy i od podpierania się przy karmieniu mam suchą, twardą skórę na łokciach
Teraz w piątek będzie drugi tydzień z tym katarem. Ale położna złota osoba doradziła co robić i po podawaniu wit.C, wapna, inhalacjach, psikaniu wodą morską,odciąganiu kataru i nawilżaniu pokoju widzę dziś poprawę. Za tydzień chyba nie pójdę z nim na szczepienie, muszę mieć pewność, że jest wyleczony, a jutro znowu przychodzi położna i zobaczymy ile przybrał, w tamtym tygodniu ważył już 4700g ;D
reklama
ostatnie poltora tygodnia w pracy jestem na szczescieA co tam u Ciebie slychac ?
No to super niedlugo sobie odpocznieszostatnie poltora tygodnia w pracy jestem na szczesciemlody kopie i rozrabia
![]()
potrzebuje odpoczacNo to super niedlugo sobie odpoczniesz![]()
Cassiah
Fanka BB :)
Oj ma wloskow moge jej robic kiteczki
Ja narazie od 5 zabawa z mala z malutkimi przerwami maluchom sniadanie zrobione bajki wlaczone pranie wstawione wanna umywalka i kuchenka umyte zaraz sie bede brala za reszte roboty bo mala sie husta w hustawcedobry, jak tam Wam mija sobota? ja mam wolne, jedziemy dzis na wesele do mojej przyjaciolki![]()
Udanej zabawydobry, jak tam Wam mija sobota? ja mam wolne, jedziemy dzis na wesele do mojej przyjaciolki![]()
reklama
dzieki, ale i ja i tak bede siedziec, mam sie oszczedzac i nie wariowac, po ostatneij wizycie na ip wole nie ryzykowacUdanej zabawy![]()