reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Dzięki dziewczyny ;) Teraz jak nabrał trochę ciałka to wygląda inaczej ;) Tak się zmienia i już nie wiadomo do kogo podobny ;P Jestem ciekawa reszty zdjęć, po 3 tyg. już miała dać resztę, a dalej cisza z jej strony :/
Moje samopoczucie ok :) Odsypiam czasem z synem w dzień, bo naprawdę jestem po nocce zmęczona ;P Tylko na potęgę wypadają mi włosy i od podpierania się przy karmieniu mam suchą, twardą skórę na łokciach ;)
Teraz w piątek będzie drugi tydzień z tym katarem. Ale położna złota osoba doradziła co robić i po podawaniu wit.C, wapna, inhalacjach, psikaniu wodą morską,odciąganiu kataru i nawilżaniu pokoju widzę dziś poprawę. Za tydzień chyba nie pójdę z nim na szczepienie, muszę mieć pewność, że jest wyleczony, a jutro znowu przychodzi położna i zobaczymy ile przybrał, w tamtym tygodniu ważył już 4700g ;D
no to ladna ma juz wage, ciekawe z jaka waga moj sie urodzi :)

reklama
13934979_1637665283210990_5529115209551516449_n.jpg
Moje male 6 kg szczescia :)
Jezu ile wlosow! :D Swietny!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry