no to ladna ma juz wage, ciekawe z jaka waga moj sie urodziDzięki dziewczyny Teraz jak nabrał trochę ciałka to wygląda inaczej Tak się zmienia i już nie wiadomo do kogo podobny ;P Jestem ciekawa reszty zdjęć, po 3 tyg. już miała dać resztę, a dalej cisza z jej strony :/
Moje samopoczucie ok Odsypiam czasem z synem w dzień, bo naprawdę jestem po nocce zmęczona ;P Tylko na potęgę wypadają mi włosy i od podpierania się przy karmieniu mam suchą, twardą skórę na łokciach
Teraz w piątek będzie drugi tydzień z tym katarem. Ale położna złota osoba doradziła co robić i po podawaniu wit.C, wapna, inhalacjach, psikaniu wodą morską,odciąganiu kataru i nawilżaniu pokoju widzę dziś poprawę. Za tydzień chyba nie pójdę z nim na szczepienie, muszę mieć pewność, że jest wyleczony, a jutro znowu przychodzi położna i zobaczymy ile przybrał, w tamtym tygodniu ważył już 4700g ;D
reklama
ostatnie poltora tygodnia w pracy jestem na szczescie mlody kopie i rozrabiaA co tam u Ciebie slychac ?
No to super niedlugo sobie odpocznieszostatnie poltora tygodnia w pracy jestem na szczescie mlody kopie i rozrabia
potrzebuje odpoczacNo to super niedlugo sobie odpoczniesz
Cassiah
Fanka BB :)
Oj ma wloskow moge jej robic kiteczki
Ja narazie od 5 zabawa z mala z malutkimi przerwami maluchom sniadanie zrobione bajki wlaczone pranie wstawione wanna umywalka i kuchenka umyte zaraz sie bede brala za reszte roboty bo mala sie husta w hustawcedobry, jak tam Wam mija sobota? ja mam wolne, jedziemy dzis na wesele do mojej przyjaciolki
Udanej zabawydobry, jak tam Wam mija sobota? ja mam wolne, jedziemy dzis na wesele do mojej przyjaciolki
reklama
dzieki, ale i ja i tak bede siedziec, mam sie oszczedzac i nie wariowac, po ostatneij wizycie na ip wole nie ryzykowacUdanej zabawy