reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej kochane. Forum w koncu pozwoliło się odezwać... Masakra z nim jest... Gratuluję wszystkim mamom, cudowne te wasze dzieciaczki a ja coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego :) u nas wszystko dobrze dziś 16+5tc. W czwartek mialam lekkie plamienie ale skończyło się tylko na strachu bo wszystko jest idealnie. Malutki (na 70%)szaleje, myślę że zaczynam czuć ruchy :) żyje jak w jakimś kosmosie. Do tego drugiego trymestru bardzo się bałam przywiązywać do ciazy, do tej pory w to wszystko nie wierzemimo że zaraz połowa ciazy ale powoli się z tym oswajam że tam w środku na prawdę jest moje malutkie, rośnie sobie by na luty być gotowe na spotkanie z nami. Gdy robi się chłodno czuje się coraz lepiej i powoli rozglądam się za rzeczami dla dziecka. Czekam na jesień i chlodek wtedy czuje ze odzyje:)
Cassiah jestem z Tobą kochana myślami i serduszkiem, często myślę o Tobie i gratuluję zaręczyn :* oby one były rozpoczęciem super rodzinnego życia :) mam nadzieje ze bb pozwoli być z Wami na bieżąco kochane. Ucalujcie dzieciaczki od cioci i mojego 12 centymetrowego maluszka :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane. Forum w koncu pozwoliło się odezwać... Masakra z nim jest... Gratuluję wszystkim mamom, cudowne te wasze dzieciaczki a ja coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego :) u nas wszystko dobrze dziś 16+5tc. W czwartek mialam lekkie plamienie ale skończyło się tylko na strachu bo wszystko jest idealnie. Malutki (na 70%)szaleje, myślę że zaczynam czuć ruchy :) żyje jak w jakimś kosmosie. Do tego drugiego trymestru bardzo się bałam przywiązywać do ciazy, do tej pory w to wszystko nie wierzemimo że zaraz połowa ciazy ale powoli się z tym oswajam że tam w środku na prawdę jest moje malutkie, rośnie sobie by na luty być gotowe na spotkanie z nami. Gdy robi się chłodno czuje się coraz lepiej i powoli rozglądam się za rzeczami dla dziecka. Czekam na jesień i chlodek wtedy czuje ze odzyje:)
Cassiah jestem z Tobą kochana myślami i serduszkiem, często myślę o Tobie i gratuluję zaręczyn :* oby one były rozpoczęciem super rodzinnego życia :) mam nadzieje ze bb pozwoli być z Wami na bieżąco kochane. Ucalujcie dzieciaczki od cioci i mojego 12 centymetrowego maluszka :)

Gosiu a juz mialam na fb Cie scigac, super, ze napisalas :)

ciezko mi juz, wczoraj bylam na weselu u przyjaciolki, potanczylam sobie, ale szybko sie mecze i jeszcze poltora tygodnia i ide na l
Szybko zleci i sobie troszkę odpoczniesz :) mnie też zadyszka szybko lapie. Czekam już tylko aż się obchodzi bo ten upał mnie wykonczyl a fajnie by było już wrócić do żywych

reklama
Szybko zleci i sobie troszkę odpoczniesz :) mnie też zadyszka szybko lapie. Czekam już tylko aż się obchodzi bo ten upał mnie wykonczyl a fajnie by było już wrócić do żywych

no mam juz nowa pania na sklepie i sie uczy wiec spokojnie moge isc na l4, powiedz ile przytylas? ja jakies 2 kg dopiero

Do góry