Hej.
Gosia super, że ciąża rozwija się prawidłowo
U Ciebie też leci ten czas szybko, nie masz takiego wrażenia?
I też prawdopodobnie chłopak, ekstra ;D A ja właśnie nie chce jesieni, niech lato trwa..
Luxi weselicho jeszcze zaliczyłaś ;D Ja jak byłam w ciąży, to właśnie z niecierpliwością czekałam na jedzenie, pamiętam, że na ostatnie wesele w maju poszłam do kościoła głodna jak wilk i burczało mi w brzuchu i mały kopał jak szalony, ale ceremonia odbyła się na szczęście w tempie ekspresowym ^^ A jeszcze jedno wesele przede mną w październiku
Odpocznij porządnie na L4, zajmij się "Wami" i przygotowuj do spotkania ;] Mama anioł w ciąży, to później dziecko anioł
No ciekawe ile będzie ważył Twój synuś
I tak Kochane cieszcie się, że faceci tak się Wami interesują.. to słodkie
I oby tak zostało
Sylwia fajna pultynka z Twojej córeczki
Wyściskałabym i zacałowała te poliki
My już zakończyliśmy wizyty położnej, ważymy 5400 g, czyli bardzo dużo, patrząc na to, że jak wyszliśmy ze szpitala to na wadze było 2800 g, czyli prawie już ją podwoiliśmy ;D Nie poszliśmy na szczepienie, nawet położna nam odradziła, bo mam iść z małym na konsultacje do pediatry, chodzi o to, że ma drżenia rączek i nóżek, a powoli powinno to zanikać. Jestem gotowa na każdą diagnozę, co ma być to będzie, nic nie zmieni mojej miłości do niego
W ogóle dzisiejsza noc była prawie w całości przespana i to chyba dzięki espumisanowi. Tylko dwie pobudki i bezproblemowe zasypianie
Czuję, że może w końcu odżyję, bo wczoraj nie spałam od 2 w nocy do 6 ;P Także dobra rada - wysypiajcie się póki możecie, to nie bujda ;P