Cassiah
Fanka BB :)
Dziekuje Sylwia A ja trzymam kciuki za Twoje szkraby
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana przyda się bo najstarsza leczona u genetyka.Dziekuje Sylwia A ja trzymam kciuki za Twoje szkraby
Przepraszam Cie ale nie wiem co to znaczy? :/Dziękuję kochana przyda się bo najstarsza leczona u genetyka.
Pięknie Luxi jak się czujeszhej laski
przesylam ciazowe fludiki
dzieki, powiem, ze mam nawrot mdlosci, ale zle nie jest, moge jesc, poa tym czuje rozciaganie brzucha, spiaca bywam, zeby mi sie krusza i wygladam jak zombie, cala jestem w pryszczach i codziennie myje wlosy, bo tak szybko mi sie prztluszczaja
No to powiem Ci ze ciąża pełna paradzieki, powiem, ze mam nawrot mdlosci, ale zle nie jest, moge jesc, poa tym czuje rozciaganie brzucha, spiaca bywam, zeby mi sie krusza i wygladam jak zombie, cala jestem w pryszczach i codziennie myje wlosy, bo tak szybko mi sie prztluszczaja
a Ty jak sie czujesz?