Cassiah
Fanka BB :)
A z pierwszym dzieckiem rozumiem poszlo o wiele latwiej?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z pierwsza corka ponad 2 lata z synem ponad rok teraz bylo latwiej ale moze kwestia psychiki bo juz az tak sie nie spinalam.A z pierwszym dzieckiem rozumiem poszlo o wiele latwiej?
taki klopsik bedzie? o jaaaDziewczyny trzymam za was mocno kciuki ja sama ponad 2 lata staralam sie o corke juz nie wierzylam a teraz ma 6 lat a teraz malutka w brzuszku po dzisiejszym usg ma 4,4 kg
Moja siostra starala sie i starala. Wyniki byly super itd. I nic i nic. Kiedy przestała myslec i byla nastawiona ,ze bd bezdzietna tadamm zaszla . Dzis ma 8 letnia corke i 4 miesięcznaNiesamowite! Uwielbiam sluchac takich historii Choc nie wiem czy to mnie pociesza bo u mnie jest raczej odwrotnie - wszystkie badania dobre a ciazy nie ma juz 1,5 roku Bardzo sie boje ze po prostu Bog ma dla mnie inny plan i nigdy nie bede mama No ale staram sie odganiac te negatywne mysli. I pomaga mi w tym wlasnie forum i takie dziewczyny jak wy :*
tak jak ja wylaczylam myslenie o ciazy i zaszlamMoja siostra starala sie i starala. Wyniki byly super itd. I nic i nic. Kiedy przestała myslec i byla nastawiona ,ze bd bezdzietna tadamm zaszla . Dzis ma 8 letnia corke i 4 miesięczna
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
nie mysl tak, wlasnie takim mysleniem sie blokuje mozg!!!!!No to ja chyba za 10 lat zajde dopiero Bo moze wtedy juz zapomne o dziecku... A przez ten czas rozpadnie mi sie zwiazek i popadne w depresje ;(
ja naprawde sie wylaczylam, zaczelam myslec o wizycie u ginki w maju i tan marzec jakos tak poszedl w zapomnienie i jeszcze sie owu spoznila wiec dla mnie ciaza byla szokiem i mimo iz okres sie spoznial to nie chcialam robic testu...bys moja mine zobaczyla gdy ujrzalam dwie kreskiNo ja wiem ale jezeli naprawde moja ciaza bedzie zalezec od tego czy wyluzuje czy nie to ja nie zajde bo nie potrafie Posiadanie potomstwa jest dla mnie zbyt wazne zeby po prostu odpuscic i spokojnie czekac "jak bedzie to bedzie a jak nie to nie" Nie wiem dziewczyny jak wam sie to udalo ale ja po prostu nie umiem Macie jakas rade jak osiagnac ten stan? Chyba jedynie jakies narkotyki P.s. to nie jest smieszne, moja kolezanka tez tak nie mogla zajsc i zaszla w noc gdy poszaleli z mezem i zjedli ecstazy Masakra ja bym nie chciala ale dla ciazy zrobilabym to