reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Niesamowite! Uwielbiam sluchac takich historii :) Choc nie wiem czy to mnie pociesza bo u mnie jest raczej odwrotnie - wszystkie badania dobre a ciazy nie ma juz 1,5 roku :( Bardzo sie boje ze po prostu Bog ma dla mnie inny plan i nigdy nie bede mama :( No ale staram sie odganiac te negatywne mysli. I pomaga mi w tym wlasnie forum i takie dziewczyny jak wy :) :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Moja siostra starala sie i starala. Wyniki byly super itd. I nic i nic. Kiedy przestała myslec i byla nastawiona ,ze bd bezdzietna tadamm zaszla ;) . Dzis ma 8 letnia corke i 4 miesięczna ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja chyba za 10 lat zajde dopiero :( Bo moze wtedy juz zapomne o dziecku... A przez ten czas rozpadnie mi sie zwiazek i popadne w depresje ;(

No ja wiem ale jezeli naprawde moja ciaza bedzie zalezec od tego czy wyluzuje czy nie to ja nie zajde bo nie potrafie :( Posiadanie potomstwa jest dla mnie zbyt wazne zeby po prostu odpuscic i spokojnie czekac "jak bedzie to bedzie a jak nie to nie" :( Nie wiem dziewczyny jak wam sie to udalo ale ja po prostu nie umiem :( Macie jakas rade jak osiagnac ten stan? Chyba jedynie jakies narkotyki ;) P.s. to nie jest smieszne, moja kolezanka tez tak nie mogla zajsc i zaszla w noc gdy poszaleli z mezem i zjedli ecstazy :) Masakra ja bym nie chciala ale dla ciazy zrobilabym to ;)

No ja wiem ale jezeli naprawde moja ciaza bedzie zalezec od tego czy wyluzuje czy nie to ja nie zajde bo nie potrafie :( Posiadanie potomstwa jest dla mnie zbyt wazne zeby po prostu odpuscic i spokojnie czekac "jak bedzie to bedzie a jak nie to nie" :( Nie wiem dziewczyny jak wam sie to udalo ale ja po prostu nie umiem :( Macie jakas rade jak osiagnac ten stan? Chyba jedynie jakies narkotyki ;) P.s. to nie jest smieszne, moja kolezanka tez tak nie mogla zajsc i zaszla w noc gdy poszaleli z mezem i zjedli ecstazy :) Masakra ja bym nie chciala ale dla ciazy zrobilabym to ;)

ja naprawde sie wylaczylam, zaczelam myslec o wizycie u ginki w maju i tan marzec jakos tak poszedl w zapomnienie i jeszcze sie owu spoznila wiec dla mnie ciaza byla szokiem i mimo iz okres sie spoznial to nie chcialam robic testu...bys moja mine zobaczyla gdy ujrzalam dwie kreski

reklama
Kasiu trzymam kciuki !!! Moze w trakcie owulacji pozwol sobie na troche wiecej alkoholu zeby sie wyluzowac ;) lepsze niz narkotyki. Moja kuzynka stara sie 5 lat... :( jej mąż mówi ze nawet podczas seksu jeat spięta, nie potrafi wyluzowac.... A provlem taki, ze ona nie pije w ogóle, po prostu nie cierpi alkoholu

Do góry