reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Jestem dziewczyny po wizycie :) wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty :) dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory :)
1465918218-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
no widzisz, super, bardzo sie ciesze, piekny fasol!!!! oby tak dalej!

Nie Luxi, spoko, ja wiedzialam ze przyjdzie bo w tym cyklu mialam HSG i nie moglam sie starac wiec byla i tak pauza :) Takze dobrze ze w koncu przyszla i zaczelam nowy cykl :) Trzymaj kciuki bo plotki glosza ze w ciagu 3 pierwszych cykli po HSG najlatwiej zajsc w ciaze :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie Luxi, spoko, ja wiedzialam ze przyjdzie bo w tym cyklu mialam HSG i nie moglam sie starac wiec byla i tak pauza :) Takze dobrze ze w koncu przyszla i zaczelam nowy cykl :) Trzymaj kciuki bo plotki glosza ze w ciagu 3 pierwszych cykli po HSG najlatwiej zajsc w ciaze :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam bardzo mocno!!!!! musi sie udac w koncu!

Dzieki kochane :* To juz 18 miesiecy czekania, moze Bog sie nade mna w koncu zlituje :( Musze byc dobrej mysli, w koncu wyniki mam dobre, wiec moze juz blizej niz dalej :)

Witam, rok temu bylam tu stala bywalczynia. Rok temu ujrzalam w koncu dwie czerwone kreski.
A dzis lezy obok mnie prawie 4miesieczny synek.

Czytam Was czasami ale nic nie pisze. Zycze samych pozytywnych testow( ja tez czekalam i czekalam) a juz zaciażonym gratuluje bardzo bardzo baaardzo!

reklama
Witam, rok temu bylam tu stala bywalczynia. Rok temu ujrzalam w koncu dwie czerwone kreski.
A dzis lezy obok mnie prawie 4miesieczny synek.

Czytam Was czasami ale nic nie pisze. Zycze samych pozytywnych testow( ja tez czekalam i czekalam) a juz zaciażonym gratuluje bardzo bardzo baaardzo!
Pamietam! Gratuluję synka :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry