reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Witam, rok temu bylam tu stala bywalczynia. Rok temu ujrzalam w koncu dwie czerwone kreski.
A dzis lezy obok mnie prawie 4miesieczny synek.

Czytam Was czasami ale nic nie pisze. Zycze samych pozytywnych testow( ja tez czekalam i czekalam) a juz zaciażonym gratuluje bardzo bardzo baaardzo!
Super! Gratki! Ale ten czas leci!!!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wiem wiem... ale juz po 1,5 roku staran czlowiek czasami opada z sil i ma coraz wiecej watpliwosci... A Ty tez sie dlugo staralas chyba z 10 cykli, nie?

Proszę sie nie zalamywac. Ja przez 3 lata bylam nie plodna :/. Okazalo sie ze mam PCOS. Wylam do księżyca. Juz nawet chcialam zostawić swojego faceta. Mam syna ma 6 lat ,ale widomo na jednym skończyć nie chcialam. Lekarz odrazu mi pow ze bd dluga droga do ciazy. Bylam 21 marca u lekarza 9marzec mialam miesiączke . okazalo sie ze prawdopodobnie nie dochodzi u mnie do owulacji. Uslyszalam "jesli zajdzie Pani w ciaze bd to cud" załamałam się totalnie... Bla Bla bla przepisal mi oviarin witaminy. Spoznial mi sie okres 4 dni. Ciąża? Nigdy . Poszłam po test bo stwierdzilam ze jak znoe zobacze 1 kreske to szybciej @. Test wyszedl pozytywny [emoji16][emoji16][emoji16] pozostale 4 tez. Nigdy nie mozna tracic nadzieji

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Niesamowite! Uwielbiam sluchac takich historii :) Choc nie wiem czy to mnie pociesza bo u mnie jest raczej odwrotnie - wszystkie badania dobre a ciazy nie ma juz 1,5 roku :( Bardzo sie boje ze po prostu Bog ma dla mnie inny plan i nigdy nie bede mama :( No ale staram sie odganiac te negatywne mysli. I pomaga mi w tym wlasnie forum i takie dziewczyny jak wy :) :*

reklama
Do góry