reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Witam, rok temu bylam tu stala bywalczynia. Rok temu ujrzalam w koncu dwie czerwone kreski.
A dzis lezy obok mnie prawie 4miesieczny synek.

Czytam Was czasami ale nic nie pisze. Zycze samych pozytywnych testow( ja tez czekalam i czekalam) a juz zaciażonym gratuluje bardzo bardzo baaardzo!
Super! Gratki! Ale ten czas leci!!!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wiem wiem... ale juz po 1,5 roku staran czlowiek czasami opada z sil i ma coraz wiecej watpliwosci... A Ty tez sie dlugo staralas chyba z 10 cykli, nie?

Proszę sie nie zalamywac. Ja przez 3 lata bylam nie plodna :/. Okazalo sie ze mam PCOS. Wylam do księżyca. Juz nawet chcialam zostawić swojego faceta. Mam syna ma 6 lat ,ale widomo na jednym skończyć nie chcialam. Lekarz odrazu mi pow ze bd dluga droga do ciazy. Bylam 21 marca u lekarza 9marzec mialam miesiączke . okazalo sie ze prawdopodobnie nie dochodzi u mnie do owulacji. Uslyszalam "jesli zajdzie Pani w ciaze bd to cud" załamałam się totalnie... Bla Bla bla przepisal mi oviarin witaminy. Spoznial mi sie okres 4 dni. Ciąża? Nigdy . Poszłam po test bo stwierdzilam ze jak znoe zobacze 1 kreske to szybciej @. Test wyszedl pozytywny [emoji16][emoji16][emoji16] pozostale 4 tez. Nigdy nie mozna tracic nadzieji

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Niesamowite! Uwielbiam sluchac takich historii :) Choc nie wiem czy to mnie pociesza bo u mnie jest raczej odwrotnie - wszystkie badania dobre a ciazy nie ma juz 1,5 roku :( Bardzo sie boje ze po prostu Bog ma dla mnie inny plan i nigdy nie bede mama :( No ale staram sie odganiac te negatywne mysli. I pomaga mi w tym wlasnie forum i takie dziewczyny jak wy :) :*

reklama
Do góry