reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Adii a nic ciekawego, wczoraj @ przyszla, wchodze w 18 miesiac staran [emoji22]
Podczytuje Was i ciesze sie Waszym szczesciem ale nie wiem co pisac, nie bede psuc atmosfery swoimi smetami na wesolym watku... Jestem troche aktywna na zamknietym watku dla staraczek :) Kruczyca wlasnie, czemu sie nie odzywasz tam? :)
A tak poza tym to w przyszlym tyg bede miala robiona droznosc jajowodow i histeroskopie (wycinam malego polipa), moze cos sie wyjasni.
Caluje Was dziewczynki mocno i wasze fasolki :) :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
oby te zabiegi cosa daly, jej 18 cykl to juz dlugo :no:

reklama
Kasiu, oby się wyjaśniło po zabiegach :* Grunt, że się nie poddajesz, a zobaczysz, że i Tobie będzie dane zostać mamą :) Jak coś to pisz tu, bo ja ciekawa jestem jak sytuacja u Ciebie wygląda ;)

Ja po wtorkowej wizycie już wiem, że wszystko jest ok :) Mały ważył 1669 g, z usg termin o 9 dni wyprzedza termin z om, ułożony główką do góry, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Pani powiedziała, że 4 kg nie powinien przekroczyć :) I będzie klonem mojego męża, w ogóle nie jest do mnie podobny. Teraz za 2 tygodnie idę do tej mojej, ciekawe co oprócz wagi zmieni się od tej poprzedniej wizyty.

Dziewczyny, a co u Was? :)

Ja muszę ogarnąć męża i w końcu pojechać kupić wyprawkę.

Kasiu, oby się wyjaśniło po zabiegach :* Grunt, że się nie poddajesz, a zobaczysz, że i Tobie będzie dane zostać mamą :) Jak coś to pisz tu, bo ja ciekawa jestem jak sytuacja u Ciebie wygląda ;)

Ja po wtorkowej wizycie już wiem, że wszystko jest ok :) Mały ważył 1669 g, z usg termin o 9 dni wyprzedza termin z om, ułożony główką do góry, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Pani powiedziała, że 4 kg nie powinien przekroczyć :) I będzie klonem mojego męża, w ogóle nie jest do mnie podobny. Teraz za 2 tygodnie idę do tej mojej, ciekawe co oprócz wagi zmieni się od tej poprzedniej wizyty.

Dziewczyny, a co u Was? :)

Ja muszę ogarnąć męża i w końcu pojechać kupić wyprawkę.
ja nadal umieram, ale wmuszam jedzenie heheh, super, ze tak ladnie Ci synus rosnie :)

Luxi przeczytałam ostatnio, że badania wykazały, że 50 mg dawka witaminy B6 przyjmowana 3 razy dziennie może osłabić mdłości :) Jak coś to popytaj swojego lekarza o to ;)
Kochana, no coś jeść musisz :*
Też się cieszę, że tak przybrał :)

Luxi przeczytałam ostatnio, że badania wykazały, że 50 mg dawka witaminy B6 przyjmowana 3 razy dziennie może osłabić mdłości :) Jak coś to popytaj swojego lekarza o to ;)
Kochana, no coś jeść musisz :*
Też się cieszę, że tak przybrał :)
ja mam od lekarza specyfiki na mdlosci i je biore, ale ja mam mega silne te mdlosci wiec wiesz

reklama
Do góry