reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja tez chce na listę. 2o.o6.@
Śmiać mi się chce jak pomysle, ze ktoś czasem powie ze cos jest łatwe jak robienie dzieci....

reklama
Dobrze jak bede na kompie to zmienie bo teraz wyszlam troche na dwor sie przejsc ale boje sie ze zawor moze mi pojsc i sie obsram hahaha :-D :-D ale by bylo o czym gadac na wiosce , sensacja jak sie patrzy :-D :-D

Witam nowe staraczki!
Tylko dziewczyny Wy sie tu nie zasiedźcie!!! fajnie jest ale lepiej wpadać tu "tylko" gościnnie ;), trzymam za Was wszystkie kciuki&&&&&&&!!!!! na początek najbardziej za Ewelinkę i Ewmi!
ja mam termin na 27 październik i udało się w 1 cs

Justynka nawet nie masz pojecia jak bym chciala juz tylko "goscinnie" tu wpadac... Instynkt macierzynski nie daje mi spokoju... Co ja zle zrobilam w tym miesiacu? Tak sie staralismy... ;(

Madzia gratuluje kolejnego sukcesu! :) :*

PaniAg jeszcze napisz ktory to cykl staranek :)

Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.

Madziu ja za bardzo się nie znam ale żona mojego kolegi z pracy też miala taka sytuację, że lekarz ze byl w stanie na pierwszym usg zobaczyć fasolki a na drugim juz pięknie bylo widać... Nie płacz, będzie dobrze. Kiedy pójdziesz na hcg? Po niedzieli?

reklama
Do góry