reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Dobrze jak bede na kompie to zmienie bo teraz wyszlam troche na dwor sie przejsc ale boje sie ze zawor moze mi pojsc i sie obsram hahaha ale by bylo o czym gadac na wiosce , sensacja jak sie patrzy
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja juz wpisalam
Witam nowe staraczki!
Tylko dziewczyny Wy sie tu nie zasiedźcie!!! fajnie jest ale lepiej wpadać tu "tylko" gościnnie , trzymam za Was wszystkie kciuki&&&&&&&!!!!! na początek najbardziej za Ewelinkę i Ewmi!
ja mam termin na 27 październik i udało się w 1 cs
Tylko dziewczyny Wy sie tu nie zasiedźcie!!! fajnie jest ale lepiej wpadać tu "tylko" gościnnie , trzymam za Was wszystkie kciuki&&&&&&&!!!!! na początek najbardziej za Ewelinkę i Ewmi!
ja mam termin na 27 październik i udało się w 1 cs
Cassiah
Justynka nawet nie masz pojecia jak bym chciala juz tylko "goscinnie" tu wpadac... Instynkt macierzynski nie daje mi spokoju... Co ja zle zrobilam w tym miesiacu? Tak sie staralismy... ;(
Madzia gratuluje kolejnego sukcesu! :*
PaniAg jeszcze napisz ktory to cykl staranek
Madzia gratuluje kolejnego sukcesu! :*
PaniAg jeszcze napisz ktory to cykl staranek
madziolina_p
Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.
Madziu ja za bardzo się nie znam ale żona mojego kolegi z pracy też miala taka sytuację, że lekarz ze byl w stanie na pierwszym usg zobaczyć fasolki a na drugim juz pięknie bylo widać... Nie płacz, będzie dobrze. Kiedy pójdziesz na hcg? Po niedzieli?
madziolina_p
W pon pojde. Czytam, ze cokolwiek widac przy becie ok 2000, a ja z wtorku mam 211, wiec przez 2 doby by tyle nie uroslo
Cupcake88
Zaciekawiona BB
W pon pojde. Czytam, ze cokolwiek widac przy becie ok 2000, a ja z wtorku mam 211, wiec przez 2 doby by tyle nie uroslo
Trzymam mocno kciuki
reklama