reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hahah najlepsza jestes :D Ale dobrze mu powiedzialas! Przeciez nie o to chodzi ze go zostawisz jak bedzie mial zle wyniki tylko zeby juz przedsiewziac jakies kroki jesli tak jest. Ale napewno jest zdrowy skoro juz raz cie zaplodnil! :) Ja tez uwazam tak jak Ewmi pisze - to jest jak los na loterii - jedni graja stale i nic nie wygrywaja a niektorzy raz puszcza los i staja sie milionerami :) Trzeba miec farta zeby zajsc w ciaze a te wszystkie dodatkowo aspekty typu sluz, ilosc plemnikow itd to wg mnie tylko 10% sukcesu. Reszta to przypadek :)

reklama
Mój caly czas mówi ze wolałby żeby okazało sie ze to Np. wina mojego tsh bo można szybko lekami je wyregulować, że będzie większy problem jak to z nim będzie cos nie tak. Ale nie ma nic przeciwko zbadaniu się, ale najpierw ja. Zreszta lekarz mi tez tak powiedzial ze najpierw upewnimy sie czy ze mna jest ok a później sie weźmiemy za Męża ;)

Cześć :)
Jestem nowa na forum.
Kilka dni temu postanowiliśmy z mężem, że odstawiamy antykoncepcję. Mamy już prawie 2 letniego Bąbla i stwierdziliśmy że najwyższa pora na kolejnego ;)
O córkę staraliśmy się rok, mam nadzieję że teraz pójdzie szybciej.
Mam nadzieję że znajdę tu wsparcie bo czasem bywa trudno ;)
Miłego dnia :)

Cupcake witaj! Mniam pyszny nick, to moje ulubione slodycze :D Tylko to moglabym jesc ze slodkiego :) Rozgosc sie u nas i wpisz sie na liste - wiek i cykl staran oraz termin @ - powodzenia! :)

reklama
Cassiah, 28 lat, 5cs, @ czekamy ?
Ewelinakotalek, 22 lata, 8cs, @ 02.06
Wredotka, 29 lat, 9cs, @ 1.07
EwMi, 26 lat, 10cs, @ +/- 5.06
Cupcake ?
Luxuorius ?

w poczekalni
Gosik 21 lat ... ?

BRZUCHATKI <3 :
zakocona ?
wgorącejwodziekapana ? termin ? cykl ?
jjustynka ? termin ? cykl ?
madziolina_p 29 lat udało się w 4cs termin ?

Ostatnia edycja:
Do góry