reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
doobrze Kasiu mi się nigdzie nie spieszy , poczekamy
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
a mnie coś tam przeczyściło ale szczerze powiem że bez szału , teraz lece sprzątać i robić lekki obiadek
madziolina_p
Fanka BB :)
Dopisalam Cie
Cupcake88
Zaciekawiona BB
Dopisalam Cie
Dziękuję
Cupcake88
Zaciekawiona BB
Cassiah
Są naturalne sposoby które mogą pomóc, choćby łykanie przez mężczyznę selenu ale fakt, słabą płodność lub bezpłodność u mężczyzn leczy się trudniej co nie znaczy że nie daje efektów Na poprzednim forum, gdy starałam się o pierwsze dziecko była para która starała się o dziecko grubo ponad 2 lata, przyczyna leżała po jego stronie, łykał własnie jakieś wspomagacze i trach, mała ma już ponad 1,5 roku Mojemu facetowi pomogło ograniczenie alkoholu, papierosów i lepsza dieta. Bo u mnie też wszystko było jak w zegarku, książkowo wręcz.
Są naturalne sposoby które mogą pomóc, choćby łykanie przez mężczyznę selenu ale fakt, słabą płodność lub bezpłodność u mężczyzn leczy się trudniej co nie znaczy że nie daje efektów Na poprzednim forum, gdy starałam się o pierwsze dziecko była para która starała się o dziecko grubo ponad 2 lata, przyczyna leżała po jego stronie, łykał własnie jakieś wspomagacze i trach, mała ma już ponad 1,5 roku Mojemu facetowi pomogło ograniczenie alkoholu, papierosów i lepsza dieta. Bo u mnie też wszystko było jak w zegarku, książkowo wręcz.
madziolina_p
Fanka BB :)
Pamietacie jak Wam mowilam, ze jedna umowe mam do 30.05 itp? Dzis sie dowiedzialam, ze jakies tam spolki sie polaczyly i na moja korzysc zmienili mi umowe z dwoch na jedna w jednej spolce na caly etat uwaga!!! Do marca 2018r!!!!!!!
I moja dyrektorka jak z nia gadalam jakis czas temu to nie zechciala mnie poinformowac
I po co byly te nerwy...?
I moja dyrektorka jak z nia gadalam jakis czas temu to nie zechciala mnie poinformowac
I po co byly te nerwy...?
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Najwazniejsze ze masz umowe i spokojnie mozesz przedluzyc sobie swoj happy urlop )