reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hahah najlepsza jestes :D Ale dobrze mu powiedzialas! Przeciez nie o to chodzi ze go zostawisz jak bedzie mial zle wyniki tylko zeby juz przedsiewziac jakies kroki jesli tak jest. Ale napewno jest zdrowy skoro juz raz cie zaplodnil! :) Ja tez uwazam tak jak Ewmi pisze - to jest jak los na loterii - jedni graja stale i nic nie wygrywaja a niektorzy raz puszcza los i staja sie milionerami :) Trzeba miec farta zeby zajsc w ciaze a te wszystkie dodatkowo aspekty typu sluz, ilosc plemnikow itd to wg mnie tylko 10% sukcesu. Reszta to przypadek :)

reklama
Mój caly czas mówi ze wolałby żeby okazało sie ze to Np. wina mojego tsh bo można szybko lekami je wyregulować, że będzie większy problem jak to z nim będzie cos nie tak. Ale nie ma nic przeciwko zbadaniu się, ale najpierw ja. Zreszta lekarz mi tez tak powiedzial ze najpierw upewnimy sie czy ze mna jest ok a później sie weźmiemy za Męża ;)

Cześć :)
Jestem nowa na forum.
Kilka dni temu postanowiliśmy z mężem, że odstawiamy antykoncepcję. Mamy już prawie 2 letniego Bąbla i stwierdziliśmy że najwyższa pora na kolejnego ;)
O córkę staraliśmy się rok, mam nadzieję że teraz pójdzie szybciej.
Mam nadzieję że znajdę tu wsparcie bo czasem bywa trudno ;)
Miłego dnia :)

Cupcake witaj! Mniam pyszny nick, to moje ulubione slodycze :D Tylko to moglabym jesc ze slodkiego :) Rozgosc sie u nas i wpisz sie na liste - wiek i cykl staran oraz termin @ - powodzenia! :)

reklama
Cassiah, 28 lat, 5cs, @ czekamy ?
Ewelinakotalek, 22 lata, 8cs, @ 02.06
Wredotka, 29 lat, 9cs, @ 1.07
EwMi, 26 lat, 10cs, @ +/- 5.06
Cupcake ?
Luxuorius ?

w poczekalni
Gosik 21 lat ... ?

BRZUCHATKI <3 :
zakocona ?
wgorącejwodziekapana ? termin ? cykl ?
jjustynka ? termin ? cykl ?
madziolina_p 29 lat udało się w 4cs termin ?

Ostatnia edycja:
Do góry