reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzia, liczę na to... Chociaż przestałam tak już wyczekiwać, liczyć dni itp itd... W przyszłym tygodniu znowu progesteron zrobię i zobaczymy co mi wyjdzie. Jak będzie w miarę, to nadziei przybędzie. A jak nie... No to cóż. Będzie jak zwykle - czekanie tylko na @.

Madzia a Ty w weekend odpoczywaj... A w poniedziałek zobaczymy jak wyniki :) ale na pewno będzie wszystko ok :D a wtedy juz szczęście pełną gębą :D

Wredocia super! :*

Ewmi no co ty pleciesz, taka inteligentna dziewczyna, posluchaj ty siebie :D Oczywiscie ze passa dojdzie do cb, malo tego - ty ja pieknie zwienczysz swoimi 2 kreseczkami!! :D

No wlasnie ile jest tych przypadkow ze kobiety zachodza z endometrioza, policystycznymi jajnikami, wrogim sluzem, brakiem owu, a nawet przy braniu tabletek bez pominiecia zadnej! Po prostu latwiej jest jak sie jest zdrowym to moze i szybciej sie uklada ale wszystko sie moze zdarzyc i takie zaskoczenia wcale nie sa rzadkoscia! :)

Madziu to fajnie to slyszec bo mnie zaraz po owu kazdego dnia pobolewa mnie jak na malpe i troche jajniki ciagna :) Iskierke nadziei to daje nie powiem ;) Oby tylko to nie jakies zapalenie jajnikow :(

Hmmm Cassiah, obyć miała racje i bym ja też była potem przykładem takiego medycznego cudu...

Madzia, a swojemu już mówiłaś? Bo ja chyba nie powiem nikomu, póki beta nie będzie ładnie przyrastać...

Niestety w weekend nie odpoczne, bo jutro komunie mamy, zostajemy na noc u tesciow, a w ndz obiad u tesciow i wrocimy pewnie wieczorem, ale moze to lepiej, bo szybciej minie :-)
Wy piszecie o progesteronie itp a mi nawet do glowy nie przyszlo, zeby robic. Damy rade, 3mam mega kciuki za Was, zeby sie udalo i za siebie, zeby bylo wszystko ok!

A teraz wybierzcie, jakiego tesciora jutro zrobic, bo mam 2- pre test czy pink test?

reklama
Do góry