reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No, dziewczyny, za obie będę trzymać kciuki :)
Okropna dzisiaj pogoda i powiem wam, że nic się przez to nie chce robić... Dopiero śniadanie zjadłam...

Do pracy z uśmiechem :) to jest ok. Ja idę jak na skazanie ;) a u Ciebie jak atmosfera w pracy? Troche lepiej? Bo pamiętam, ze tez miałaś tam jakies przeboje...

już się uspokoiła ale to nie oznacza że lubię tam przebywać , zależy też z kim mam zmianę wiesz .. ale zawsze mogło być gorzej

Ostatnia edycja:
Aaaa zapomnialam Wam powiedzieć że moja sytuacja w pracy nie będzie trwać do konca lipca a września!!!! Wczoraj mnie olśnili. Cudownie ... :(

reklama
Do góry