reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
masz umowę więc nie może
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
lece , wsiadam w auto i jadę miłego popołudnia wam kochane ;*
Cassiah
Fanka BB :)
Wredotka a czym ty sie dokladnie zajmujesz? Moj tata ma grupe inwalidzka i wiem ze takich ludzi z checia zatrudniaja bo im sie b oplaci.
Ewelinka mowilam ze bedzie dobrze i ze to stres od staranek Zobaczysz ze dwie kreseczki zapoczna u was fale szczescia i wszystko aie ulozy!
Madziu a ty masz w ogole jakies objawy?
Ewelinka mowilam ze bedzie dobrze i ze to stres od staranek Zobaczysz ze dwie kreseczki zapoczna u was fale szczescia i wszystko aie ulozy!
Madziu a ty masz w ogole jakies objawy?
madziolina_p
Bola mnie cycki i brzuch jak nak @ . Moze mecze sie szybciej. Ja czekam do pn na wynik bety bo narazie sie nie napalam
Cassiah
Wariatka A co ma byc nie tak, bedzie dobrze!! Testy moga przeklamywac ale w druga strone a nie odwrotnie
W ogole to czytalyscie na watku staraczki 2015 ze dziewczyna pisala ze zaszla w ciaze a lekarz jej ppwiedzial ze nie ma owulacji w tym mies i nie ma szans na ciaze? I ze juz odstawilo staranka dopoki sie nie wyleczy Czyli zawsze trzeba walczyc!
W ogole to czytalyscie na watku staraczki 2015 ze dziewczyna pisala ze zaszla w ciaze a lekarz jej ppwiedzial ze nie ma owulacji w tym mies i nie ma szans na ciaze? I ze juz odstawilo staranka dopoki sie nie wyleczy Czyli zawsze trzeba walczyc!
reklama