Madzia, ciesz się, że w ogóle wychodzą. Mojej siostrze ciążę sikańce pokazały grubo ponad tydzień po planowanej @... Wcześniej nic nie chciały pokazać a robiła kilka. Więc nie stresuj sie, Kochana. Póki wychodzą, to jest dobrze!
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Wiem wiem, w pon zrobie ten sam co wczoraj i zobaczymy, noi oczywiscie mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie!
Ok, skoro wykorzystałaś te testy i się skończył ich zapas, to teraz przez weekend obiecaj, że już kolejnych nie kupisz i nie będziesz robisz żadnych testów, aż do odebrania bety. Ok? Bo będziesz się tylko denerwować, a to ostatnia rzecz, której porzebujecie - Ty i to tycie maleństwo w Twoim łonie. Daj mu szansę...
madziolina_p
Dobrze Kochana :-) ja nie mam juz testow, wiec w weekend na pewno nie zrobie. Beta powinna mi wyjsc z piatku, tylko bardziej interera mnie jej przyrost
No to w poniedziałek otwierasz oczy i w te pędy zasuwasz na badanie tam, gdzie wynik będziesz mieć niemal od razu. Najszybciej chyba będzie na gilarskiej w enel-medzie, koło 12:00 będzie wtedy wynik przez internet. Chyba, że masz jakieś laboratorium, gdzie będzie szybciej?
madziolina_p
Nie, mam tylko takie co na drugi dzien jest
No to skończ na gilarską. Super daleko tam na szczęście nie masz, a wyniki są bardzo szybko.
W wawie jeszcze robię badania w centrum damiana, ale to już w ogóle daleko. Tylko, że tam 24h na dobę możesz chyba nawet zrobić... Wiem, że w weekendy chyba też.
W wawie jeszcze robię badania w centrum damiana, ale to już w ogóle daleko. Tylko, że tam 24h na dobę możesz chyba nawet zrobić... Wiem, że w weekendy chyba też.
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czesc wam kobiety! )
Pogoda rozpieszcza ) tescie zapraszaja na grilla wiec dzis bedzie rodzinnie i dzieciaczkowo )
Tylko mam dylemat strasznie mnie od wczoraj wzdyma i nie wiem jak sie ubrac by zaslonic ten ogromniasty nadety brzuch .. a jest goraco wiec workowaty sweter odpada hahaha a jak tam u was?? Co dzis w planach?)
Pogoda rozpieszcza ) tescie zapraszaja na grilla wiec dzis bedzie rodzinnie i dzieciaczkowo )
Tylko mam dylemat strasznie mnie od wczoraj wzdyma i nie wiem jak sie ubrac by zaslonic ten ogromniasty nadety brzuch .. a jest goraco wiec workowaty sweter odpada hahaha a jak tam u was?? Co dzis w planach?)