reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Madzia, ciesz się, że w ogóle wychodzą. Mojej siostrze ciążę sikańce pokazały grubo ponad tydzień po planowanej @... Wcześniej nic nie chciały pokazać a robiła kilka. Więc nie stresuj sie, Kochana. Póki wychodzą, to jest dobrze!

reklama
Ok, skoro wykorzystałaś te testy i się skończył ich zapas, to teraz przez weekend obiecaj, że już kolejnych nie kupisz i nie będziesz robisz żadnych testów, aż do odebrania bety. Ok? Bo będziesz się tylko denerwować, a to ostatnia rzecz, której porzebujecie - Ty i to tycie maleństwo w Twoim łonie. Daj mu szansę...

Dobrze Kochana :-) ja nie mam juz testow, wiec w weekend na pewno nie zrobie. Beta powinna mi wyjsc z piatku, tylko bardziej interera mnie jej przyrost

No to w poniedziałek otwierasz oczy i w te pędy zasuwasz na badanie tam, gdzie wynik będziesz mieć niemal od razu. Najszybciej chyba będzie na gilarskiej w enel-medzie, koło 12:00 będzie wtedy wynik przez internet. Chyba, że masz jakieś laboratorium, gdzie będzie szybciej?

No to skończ na gilarską. Super daleko tam na szczęście nie masz, a wyniki są bardzo szybko.

W wawie jeszcze robię badania w centrum damiana, ale to już w ogóle daleko. Tylko, że tam 24h na dobę możesz chyba nawet zrobić... Wiem, że w weekendy chyba też.

Ostatnia edycja:
Zapowiada się ładny dzień, miłego zatem Na ten cykl mam strategie p.t Pełenluz. Juz sie nie nakrecam paskami, schudlam 2 kg a dziś maz przytargal mi wymarzony stepper XD

Tobie rowniez milego dnia i wszystkim :) Ja niestety sobota pracujaca ale zato w pon dopiero na druga zmiane :)

reklama
Czesc wam kobiety! ;))

Pogoda rozpieszcza ;)) tescie zapraszaja na grilla wiec dzis bedzie rodzinnie i dzieciaczkowo ;))
Tylko mam dylemat strasznie mnie od wczoraj wzdyma i nie wiem jak sie ubrac by zaslonic ten ogromniasty nadety brzuch .. a jest goraco wiec workowaty sweter odpada hahaha :-D :-D a jak tam u was?? Co dzis w planach?;))

Do góry