reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewe a moze on tez tak przezywa bo nie wychodza wam staranka..? Spojrz na to z drugiej strony. Albo moze ty jestes za bardzo przez to pod stresem i dlatego on sie odsunal? Sprobuj z nim pogadac. Moze on to tak samo przezywa jak i ty. Mysle ze jak sie dowie o ciazy to sie otrzasnie! Bedzie dobrze :*

reklama
Ewelinka a jak u Ciebie z Ł? Nie przejmuj się kochana. Ja mam tak samo. Ciągle sama w domu siedze. Bo on ma trening, siłownię, ryby z kumplem. A Mamę i rodzinę mam daleko i jestem cały czas sama :( ale juz przestałam sie przejmować, niech chodzi....

reklama
ja też czasem odpuszczam itd ale czasem po prostu potrzebuję bliskości , rozmowy , trochę wygłupów , jakiś spacer .. no wiesz żeby oderwać się od tego wszystkiego i zawsze tak mam jak chodzę na 14-22 bo wgl się nie widzimy tylko do spania ....a nie ciągle sama i się duszę już bo znikąd pomocy a ja nie lubię wszystkiego tłumić w sobie .. przylazł później do mnie , zaczął przepraszać i powiedział że już nie wie co mam mi mówić dlaczego nie wychodzi nam z bejbi i tak skończyło się seksem , filmem i wspólnym spaniem :D :) więc jest okey , ale i tak mam żal za jego zachowanie

Do góry