reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewe a moze on tez tak przezywa bo nie wychodza wam staranka..? Spojrz na to z drugiej strony. Albo moze ty jestes za bardzo przez to pod stresem i dlatego on sie odsunal? Sprobuj z nim pogadac. Moze on to tak samo przezywa jak i ty. Mysle ze jak sie dowie o ciazy to sie otrzasnie! Bedzie dobrze :*

reklama
Ewelinka a jak u Ciebie z Ł? Nie przejmuj się kochana. Ja mam tak samo. Ciągle sama w domu siedze. Bo on ma trening, siłownię, ryby z kumplem. A Mamę i rodzinę mam daleko i jestem cały czas sama :( ale juz przestałam sie przejmować, niech chodzi....

reklama
ja też czasem odpuszczam itd ale czasem po prostu potrzebuję bliskości , rozmowy , trochę wygłupów , jakiś spacer .. no wiesz żeby oderwać się od tego wszystkiego i zawsze tak mam jak chodzę na 14-22 bo wgl się nie widzimy tylko do spania ....a nie ciągle sama i się duszę już bo znikąd pomocy a ja nie lubię wszystkiego tłumić w sobie .. przylazł później do mnie , zaczął przepraszać i powiedział że już nie wie co mam mi mówić dlaczego nie wychodzi nam z bejbi i tak skończyło się seksem , filmem i wspólnym spaniem :D :) więc jest okey , ale i tak mam żal za jego zachowanie

Do góry