reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelinka bardzo smutna ta historia o twojej szwagierce :( Caly czas mam ja w glowie.. Ja juz taki jestem hipohondryk maly ze jak uslysze o jakiejs nowej chorobie to zaczynam widziec ja u siebie :( Od razu wygooglalam Ewmi to co napisalas i strasznie sie boje. Czyli to nic nie znaczy ze mam dobre wyniki bo moge miec jakas paskudna nieplodnosc idiopatyczna :( Masakra... Macie moze w zanadrzu jakies pokrzepiajace historyjki? Komus sie udalo od pierwszego wlozenia? ;) Chyba musze ograniczyc internet bo szaleje...

reklama
Cassiah, to nie jest przerażające. Określenie "idiopatyczna" oznacza, że lekarze są za krótcy na ten przypadek i należy szukać pomocy w medycynie alternatywnej (która niejednokrotnie ma większą skuteczność niż tradycyjna) i u psychologów. I nie oznacza końca świata!
Na naszą płodność wpływ ma wiele czynnikow - nie tylko hormony lub ich brak. A co do pozytywnych historii - ja jestem takim przykładem.
Moi rodzice starali się o mnie 4 lata! A wiecie kiedy mama zaszła w ciążę? Jak kupiła sobie sukę, która za chwilę była.w ciąży, a następnie poszli z ojcem na imprezkę, na której zapalili 1szy raz zielsko. Tak się im spodobało, że nawet nie doszli do mieszkania, tylko cała akcja rozegrała się na hali warsztatu samochodowego (nasze mieszkanie w warszawie, w którym mieszkali ówcześnie rodzice znajduje się na piętrze nad naszym warsztatem samochodowym)... Pewnie dlatego zamiast krwi mam benzynę ;)

Kaaasia głupoluu ty lepiej za dużoo nie czytaj !! ja też miałam manie wygooglowania wszystkiego i później było mi jeszcze gorzej więc teraz nic nie szukam w necie , nie szukam niepotrzebnego wbijania sobie do główki że coś jest nie tak ;) nie ma sensu ! przecież wszystko będzie dobrze , wszystko się ułoży i będziemy brzuchatkami ! ;))
mimo wszystko jesteśmy silnymi kobietkami i damy sobie radę ze wszystkim ! co by się nie działo , a na pewno dziać się będzie już niedługo ! wierzę w to ! ;))

dziś mam dzień pełen energii , choć już nie mam sił na moją pracę , robi się tam coraz gorzej , nie mam chęci tam chodzić i męczy mnie coraz bardziej ..ehm mój Ł ma dwa tygodnie woolnego i jestem taaaka szczęśliwa że tylee czasu dla nas ;3

Cassiah, żadna diagnoza lekarza nie przekreśla szans na ciążę. Póki masz narządy to jest szansa!!!! Na pewno wszystkie będziemy miały to, na co czekamy :) Zawsze przecież to powtarzam! Wierzę w to całym serduchem :)

hej laski, mam dzis mega podly dzien, znow tesciowa :wściekła/y: wymyslila sobie znow, ze jej wnuczka a szwagierki corka ma zakaz przychodzenia do nas! Biorac pod uwage, ze to Tomka chrzenica to on sie wkurzyl i polecial tam zrobic porzadek, rece opadaja...zapowiedzialam, ze jesli na swiat przyjdzie nasze dziecko to tesciowe i szwagierki nie chce tu widziec, skonczyla sie nasza cierpliwosc.Niestety odezwala sie moja nerwica i wymiotuje krwia :no: rece mi opadaja, naprawde...a tak na poprawe humoru to udalo mi sie dostac piekna wolowine i zrobilam gar strogonofa, dorobie klusku lane i bedzie pyszny obaidek, pytanie czy cos zjem :zawstydzona/y:

moj stary myje podloge i uwaga w.y.j.e.b.a.l sie :-D poslizgnal sie na mokrej podlodze, ja z tego wszystkiego sie zakrztusilam i i tak sie smialam, ze sie posikalam :-D o jaaaa:-D

reklama
Do góry