reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heeej kobiety :)

widzę że pisałyście o jakimś wynalazku :)))) a to trzeba za radą lekarza czy tak po prostu też można sobie kupić i spróbować ? :)))
no ale modlę się żeby nie było takiej potrzeby bo może już coś tam się dzieję w moim organizmie hi hi :)))
lecę ogarnąć ćwiczonka , siebie i obiadzio no i do pracki ;)
zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczonka noo zobaczymy czy zdrowszy tryb życia też coś da :D

a co u was ? jak samopoczucie ? ;*

Hej Ewelinka. Inofolic to suplement diety i nie jest na receptę. Mozesz poczytać sobie o nim w necie. Mi lekarz kazał to pic. Ja po pobraniu krwi jutro wyniki. Kolejne badanka w 21 dc :) czekam na koniec @ i cieszę się ze dzis juz piatek :)

taak poczytam o nim na pewno i gdy nie wyjdzie może spróbuję go ;)
too super , oby wszystko było dobrze w wynikach :) ja weekend mam na rano więc też całkiem faajnie popołudnie będzie dla nas i gdy pogoda pozwoli na pewno dobrze wykorzystamy :)

Dziewuszki, inofolic to jest to samo, co inofem. Różni sie tym, że inofem zawiera jeszcze maltodekstrynę, która jest mediatorem przenikania dla mioinozytolu i umożliwia jego przechodzenie z układu pokarmowego czyli wchłanianie. K
Lepiej kupić sobie inofem niż inofolic.

Tak. Zrobiłam dokładną analizę obu preparatów. Inofolic się nie opłaca, bo nie działa... Mioinozytol potrzebuje mediatora przenikania - maltodekstryny. W inofolicu jej nie ma. Jak biore inofem to mam owulacje. Jak nie biore to nie mam... Niestety :(

reklama
Hmm to ten miesiąc wezme ten inofolic jak kazał lekarz, zreszta juz go zamówilam. A w przyszłym miesiącu jak będę u niego to zapytam o inofem.

Do góry