reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heeej kobiety :)

widzę że pisałyście o jakimś wynalazku :)))) a to trzeba za radą lekarza czy tak po prostu też można sobie kupić i spróbować ? :)))
no ale modlę się żeby nie było takiej potrzeby bo może już coś tam się dzieję w moim organizmie hi hi :)))
lecę ogarnąć ćwiczonka , siebie i obiadzio no i do pracki ;)
zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczonka noo zobaczymy czy zdrowszy tryb życia też coś da :D

a co u was ? jak samopoczucie ? ;*

Hej Ewelinka. Inofolic to suplement diety i nie jest na receptę. Mozesz poczytać sobie o nim w necie. Mi lekarz kazał to pic. Ja po pobraniu krwi jutro wyniki. Kolejne badanka w 21 dc :) czekam na koniec @ i cieszę się ze dzis juz piatek :)

taak poczytam o nim na pewno i gdy nie wyjdzie może spróbuję go ;)
too super , oby wszystko było dobrze w wynikach :) ja weekend mam na rano więc też całkiem faajnie popołudnie będzie dla nas i gdy pogoda pozwoli na pewno dobrze wykorzystamy :)

Dziewuszki, inofolic to jest to samo, co inofem. Różni sie tym, że inofem zawiera jeszcze maltodekstrynę, która jest mediatorem przenikania dla mioinozytolu i umożliwia jego przechodzenie z układu pokarmowego czyli wchłanianie. K
Lepiej kupić sobie inofem niż inofolic.

Tak. Zrobiłam dokładną analizę obu preparatów. Inofolic się nie opłaca, bo nie działa... Mioinozytol potrzebuje mediatora przenikania - maltodekstryny. W inofolicu jej nie ma. Jak biore inofem to mam owulacje. Jak nie biore to nie mam... Niestety :(

reklama
Hmm to ten miesiąc wezme ten inofolic jak kazał lekarz, zreszta juz go zamówilam. A w przyszłym miesiącu jak będę u niego to zapytam o inofem.

Do góry