w lipcu czeka mnie lekarz wtedy bede widziec na czym stojeJak tfu tfu tfu nie uda Ci sie do wizyty lekarza to podpytaj. Ale obyś Kochana nie musiała tego brać...
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heeej kobiety
widzę że pisałyście o jakimś wynalazku ))) a to trzeba za radą lekarza czy tak po prostu też można sobie kupić i spróbować ? ))
no ale modlę się żeby nie było takiej potrzeby bo może już coś tam się dzieję w moim organizmie hi hi ))
lecę ogarnąć ćwiczonka , siebie i obiadzio no i do pracki
zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczonka noo zobaczymy czy zdrowszy tryb życia też coś da
a co u was ? jak samopoczucie ? ;*
widzę że pisałyście o jakimś wynalazku ))) a to trzeba za radą lekarza czy tak po prostu też można sobie kupić i spróbować ? ))
no ale modlę się żeby nie było takiej potrzeby bo może już coś tam się dzieję w moim organizmie hi hi ))
lecę ogarnąć ćwiczonka , siebie i obiadzio no i do pracki
zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczonka noo zobaczymy czy zdrowszy tryb życia też coś da
a co u was ? jak samopoczucie ? ;*
Hej Ewelinka. Inofolic to suplement diety i nie jest na receptę. Mozesz poczytać sobie o nim w necie. Mi lekarz kazał to pic. Ja po pobraniu krwi jutro wyniki. Kolejne badanka w 21 dc czekam na koniec @ i cieszę się ze dzis juz piatek
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
taak poczytam o nim na pewno i gdy nie wyjdzie może spróbuję go
too super , oby wszystko było dobrze w wynikach ja weekend mam na rano więc też całkiem faajnie popołudnie będzie dla nas i gdy pogoda pozwoli na pewno dobrze wykorzystamy
too super , oby wszystko było dobrze w wynikach ja weekend mam na rano więc też całkiem faajnie popołudnie będzie dla nas i gdy pogoda pozwoli na pewno dobrze wykorzystamy
Dziewuszki, inofolic to jest to samo, co inofem. Różni sie tym, że inofem zawiera jeszcze maltodekstrynę, która jest mediatorem przenikania dla mioinozytolu i umożliwia jego przechodzenie z układu pokarmowego czyli wchłanianie. K
Lepiej kupić sobie inofem niż inofolic.
Lepiej kupić sobie inofem niż inofolic.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
ja się wgl na tym nie znam
Tak. Zrobiłam dokładną analizę obu preparatów. Inofolic się nie opłaca, bo nie działa... Mioinozytol potrzebuje mediatora przenikania - maltodekstryny. W inofolicu jej nie ma. Jak biore inofem to mam owulacje. Jak nie biore to nie mam... Niestety
reklama