ogolnie podoba mi sie tekst i klip tak trutnie spia powodzenia na podbraniu...kurcze jajniki mnie bolaHihi później posłucham w czym tak się zakochałaś a dzieciaki śpią? Ja robilam te podkładki na szydełku ale juz mnie oczy bolą, wiec odpoczynek. Jutro przed praca na pobranie krwi to musze wczesniej sie położyć. Oby wynik byl w normie! Trzymajcie kciuki.
reklama
Do owulacji jeszcze troche. Mi lekarz kazał pic inofolic 2 saszetki dziennie. W aptece 56 zl za 20 saszetek!!! Masakra. Zamówilam w necie 3x20 saszetek za 96 zl. Oby to cos pomogło bo tu wakacje trzeba planować a ja nie wiem czy stawiać na spokojne leżenie nad morzem czy łażenie po górach hihi
kurcze tyle osob poleca ten specyfik, ale boje sie, ze on mi rozreguluje cykle, bo i takie rzeczy o nim slyszalamDo owulacji jeszcze troche. Mi lekarz kazał pic inofolic 2 saszetki dziennie. W aptece 56 zl za 20 saszetek!!! Masakra. Zamówilam w necie 3x20 saszetek za 96 zl. Oby to cos pomogło bo tu wakacje trzeba planować a ja nie wiem czy stawiać na spokojne leżenie nad morzem czy łażenie po górach hihi
Ja mam i tak nieregularne ja w sumie niewiele czytałam. Raczej same pozytywne opinie. Spróbuję. Jak lekarz kazał... Tylko drogie strasznie. Jak w aptece 56 zl na 10 dni. W ulotce jest że pić raz dziennie a mi kazał dwa razy to już całkiem szybko opakowanie zniknie.
ktoras laska na staraczkach zamawiala w aptece z neta i mniej jej z przesylka wyszloJa mam i tak nieregularne ja w sumie niewiele czytałam. Raczej same pozytywne opinie. Spróbuję. Jak lekarz kazał... Tylko drogie strasznie. Jak w aptece 56 zl na 10 dni. W ulotce jest że pić raz dziennie a mi kazał dwa razy to już całkiem szybko opakowanie zniknie.
czytalas jakie dokladnie ma zastosowanie? ciekawi mnie toMi za trzy opakowania 96 zl wyszlo. Zamówiliśmy dziś z neta. Chociaz już jutro powinnam zacząć brać ale jak zobaczyliśmy cenę w aptece to stwierdziłam ze moze nic sie nie stanie jak na poczatku przyszłego tygodnia zacznę.
owu mam w terminie, testy ja wykazuja, czuje ja...nie wiem czy bym bardziej nim sobie nie zaszkodzilaPomaga przy PCOS, wspomaga owulację. Wygoogluj. Jakieś informację są w necie. Sporo dziewczyn pisze że zaszły w ciążę jak zaczęły to brać, ale czy to dzięki temu?
reklama