reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hihi później posłucham w czym tak się zakochałaś :) a dzieciaki śpią? Ja robilam te podkładki na szydełku ale juz mnie oczy bolą, wiec odpoczynek. Jutro przed praca na pobranie krwi to musze wczesniej sie położyć. Oby wynik byl w normie! Trzymajcie kciuki.
ogolnie podoba mi sie tekst i klip :) tak trutnie spia :) powodzenia na podbraniu...kurcze jajniki mnie bola :(

reklama
Do owulacji jeszcze troche. Mi lekarz kazał pic inofolic 2 saszetki dziennie. W aptece 56 zl za 20 saszetek!!! Masakra. Zamówilam w necie 3x20 saszetek za 96 zl. Oby to cos pomogło :) bo tu wakacje trzeba planować a ja nie wiem czy stawiać na spokojne leżenie nad morzem czy łażenie po górach :p hihi

Do owulacji jeszcze troche. Mi lekarz kazał pic inofolic 2 saszetki dziennie. W aptece 56 zl za 20 saszetek!!! Masakra. Zamówilam w necie 3x20 saszetek za 96 zl. Oby to cos pomogło :) bo tu wakacje trzeba planować a ja nie wiem czy stawiać na spokojne leżenie nad morzem czy łażenie po górach :p hihi
kurcze tyle osob poleca ten specyfik, ale boje sie, ze on mi rozreguluje cykle, bo i takie rzeczy o nim slyszalam

Ja mam i tak nieregularne :) ja w sumie niewiele czytałam. Raczej same pozytywne opinie. Spróbuję. Jak lekarz kazał... Tylko drogie strasznie. Jak w aptece 56 zl na 10 dni. W ulotce jest że pić raz dziennie a mi kazał dwa razy to już całkiem szybko opakowanie zniknie.

Ja mam i tak nieregularne :) ja w sumie niewiele czytałam. Raczej same pozytywne opinie. Spróbuję. Jak lekarz kazał... Tylko drogie strasznie. Jak w aptece 56 zl na 10 dni. W ulotce jest że pić raz dziennie a mi kazał dwa razy to już całkiem szybko opakowanie zniknie.
ktoras laska na staraczkach zamawiala w aptece z neta i mniej jej z przesylka wyszlo

Mi za trzy opakowania 96 zl wyszlo. Zamówiliśmy dziś z neta. Chociaz już jutro powinnam zacząć brać ale jak zobaczyliśmy cenę w aptece to stwierdziłam ze moze nic sie nie stanie jak na poczatku przyszłego tygodnia zacznę.

Pomaga przy PCOS, wspomaga owulację. Wygoogluj. Jakieś informację są w necie. Sporo dziewczyn pisze że zaszły w ciążę jak zaczęły to brać, ale czy to dzięki temu?

reklama
Do góry