reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ale tak naprawde to watpie, zeby mialo sie udac, bo tak naprawde to mielismy sie starac pelna para a tu bzykalismy sie raptem 2 razy w tych dniach i to uwaga...w poniedzialek i w ndz rano ( ta po pon) i to w ndz moj moim zdaniem nie doszedl, a owb w sob-ndz... Marnosc...

reklama
Hehe kazda jest inna, wiec u mnie to moga byc objawy na @ :-( zobaczymy. Kusi mnie test, bo mam jeden, ale poczekam, bo narazie mam objawy jakby duza @ miala lada moment byc

Czesc dziewczynki! Ja juz w Splicie. Cieplo to i bardzo sie zazielenilo w te 3 tyg :) Lato pelna para!

Madzia bardzo mi przykro :( Cholera co sie dzieje na tym forum...Od stycznia mamy raptem 2 (?) ciaze... Nie rozumiem dlaczego tak ciezko w ta ciaze zajsc, szczegolnie kiedy czlowiek zdrowy... Moze juz z przyjsciem cieplych dni bedzie sie nam udawalo!

Wredotka gratuluje dobrych wynikow! Na co idziesz jeszcze w tym cyklu?

Ja niestety juz po owu, ale staramy sie, a noz widelec ;) @ za 10 dni

Buziaki!

Madzia, szkoda :( no ale cóż. Glowa do góry i działamy dalej. Kasia super, że szczęśliwie dotarłaś do domku. Cieszcie sie sobą a nóż widelec... ;) w 21 dc sporo badan z tego co pamiętam to lh, tsh, progesteron, testosteron i prolaktyna. Miłego wieczorku :-*

Wredotka a to na wlasna reke robisz czy lekarz ci zalecil? Bo tsh robi sie w kazdym dniu cyklu a ppza tym lh i fsh robi sie gdy tsh nie wychodzi w normie. Bo lh i fsh to sa hormony zalezne wlasnie od tarczycy wiec jesli tarczyca dziala w normie to nie ma potrzeby badac tych dwoch pochodnych. W kazdym razei trzymam kciuki za dobre wyniki! :)

Lekarz je zlecił. Wiem że tsh mogę zrobić w każdym dc ale żeby nie kuc kilka razy robie z innymi badaniami które lekarz kazał zrobic w 21 dc. Tsh rok temu kiedy zaczynałam się starać bylo w normie. A teraz chyba chce lekarz sprawdzić czy sie nic nie dzieje i dlaczego tak dlugo nam nie wychodzi :(

reklama
Czeeeść kobiety ;*

nooo i pogoda się u mnie popsuła , pochmurno , pada , wieję więc nic mi nie pozostaję jak spędzić dzień w łóżku ;)
mam dziś wolne od pracy i całe szczęście bo się robi nieprzyjemnie ..złapano jedną z naszej ekipy na kradzieży pieniędzy z kasy więc możecie się tylko domyśleć jak jesteśmy teraz kontrolowane na każdym kroku a to bardzo mi nie służy ..stres , bóle żołądka , cała roztrzęsiona jestem a to przecież niedobrze .więc mega się cieszę że mam dziś wolne !
wczoraj po pracy już sobie posprzątałam mieszkanko żeby mieć dziś na prawdę luzik ..tylko poćwiczyć i obiadzio jakiś :)

5dni do @ a mnie piersi wgl nie bolą :D toć to szoook bo za każdym razem gdy ściągnęłam stanik myślałam że umrę z bólu no ale jeszcze 5dni więc mogą zacząć boleć w każdym momencie ;D ale oby nie , ale oby dobrze wróżyło :))
bo mega chciałabym zajść w ciążę i już pożegnać się z tą pracą ponieważ to była moja najlepsza koleżanka tam , najlepiej się z nią dogadywałam bo reszta to suki i teraz zostałam z nimi sama i ogromnie się męczę psychicznie z nimi i te ich docinki

Do góry