reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ale tak naprawde to watpie, zeby mialo sie udac, bo tak naprawde to mielismy sie starac pelna para a tu bzykalismy sie raptem 2 razy w tych dniach i to uwaga...w poniedzialek i w ndz rano ( ta po pon) i to w ndz moj moim zdaniem nie doszedl, a owb w sob-ndz... Marnosc...

reklama
Hehe kazda jest inna, wiec u mnie to moga byc objawy na @ :-( zobaczymy. Kusi mnie test, bo mam jeden, ale poczekam, bo narazie mam objawy jakby duza @ miala lada moment byc

Czesc dziewczynki! Ja juz w Splicie. Cieplo to i bardzo sie zazielenilo w te 3 tyg :) Lato pelna para!

Madzia bardzo mi przykro :( Cholera co sie dzieje na tym forum...Od stycznia mamy raptem 2 (?) ciaze... Nie rozumiem dlaczego tak ciezko w ta ciaze zajsc, szczegolnie kiedy czlowiek zdrowy... Moze juz z przyjsciem cieplych dni bedzie sie nam udawalo!

Wredotka gratuluje dobrych wynikow! Na co idziesz jeszcze w tym cyklu?

Ja niestety juz po owu, ale staramy sie, a noz widelec ;) @ za 10 dni

Buziaki!

Madzia, szkoda :( no ale cóż. Glowa do góry i działamy dalej. Kasia super, że szczęśliwie dotarłaś do domku. Cieszcie sie sobą a nóż widelec... ;) w 21 dc sporo badan z tego co pamiętam to lh, tsh, progesteron, testosteron i prolaktyna. Miłego wieczorku :-*

Wredotka a to na wlasna reke robisz czy lekarz ci zalecil? Bo tsh robi sie w kazdym dniu cyklu a ppza tym lh i fsh robi sie gdy tsh nie wychodzi w normie. Bo lh i fsh to sa hormony zalezne wlasnie od tarczycy wiec jesli tarczyca dziala w normie to nie ma potrzeby badac tych dwoch pochodnych. W kazdym razei trzymam kciuki za dobre wyniki! :)

Lekarz je zlecił. Wiem że tsh mogę zrobić w każdym dc ale żeby nie kuc kilka razy robie z innymi badaniami które lekarz kazał zrobic w 21 dc. Tsh rok temu kiedy zaczynałam się starać bylo w normie. A teraz chyba chce lekarz sprawdzić czy sie nic nie dzieje i dlaczego tak dlugo nam nie wychodzi :(

reklama
Czeeeść kobiety ;*

nooo i pogoda się u mnie popsuła , pochmurno , pada , wieję więc nic mi nie pozostaję jak spędzić dzień w łóżku ;)
mam dziś wolne od pracy i całe szczęście bo się robi nieprzyjemnie ..złapano jedną z naszej ekipy na kradzieży pieniędzy z kasy więc możecie się tylko domyśleć jak jesteśmy teraz kontrolowane na każdym kroku a to bardzo mi nie służy ..stres , bóle żołądka , cała roztrzęsiona jestem a to przecież niedobrze .więc mega się cieszę że mam dziś wolne !
wczoraj po pracy już sobie posprzątałam mieszkanko żeby mieć dziś na prawdę luzik ..tylko poćwiczyć i obiadzio jakiś :)

5dni do @ a mnie piersi wgl nie bolą :D toć to szoook bo za każdym razem gdy ściągnęłam stanik myślałam że umrę z bólu no ale jeszcze 5dni więc mogą zacząć boleć w każdym momencie ;D ale oby nie , ale oby dobrze wróżyło :))
bo mega chciałabym zajść w ciążę i już pożegnać się z tą pracą ponieważ to była moja najlepsza koleżanka tam , najlepiej się z nią dogadywałam bo reszta to suki i teraz zostałam z nimi sama i ogromnie się męczę psychicznie z nimi i te ich docinki

Do góry