reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczyny. Spóźnione ale szczere życzenia Wielkanocne :* i żeby fasolki zamieszkały w koncu u wszystkich i wszystko było z nimi dobrze :) my spędziliśmy jednak święta we dwójkę, a raczej trójkę. Byliśmy z psina na wycieczce w Kazimierzu i Nałęczowie i niedawno wróciliśmy. K i Aza juz spia a ja postanowiłam w koncu napisać :) jutro za to idziemy na chwile do tesciow na kawę i ciasto ;) jakoś ostatnio nie potrzebujemy czyjegos towarzystwa procz swojego :) tak nam dobrze i ten rok będzie dla tylko nas :) lecę spac. Dobranoc i jeszcze raz Wesołych Świąt :)

Hej dziewczyny! Witam sie po pracowitych i zajetych swietach.
Chrzciny wyszly naprawde fajnie, maly w kosciele grzeczny, jednak dziecko prawie roczne jest bardziej swiadome i widac jak byl zainteresowany wszystkim i niczego sie nie bal, a 4 malutkich dzieci prawie non stop plakalo. Obiad tez wyszedl super choc oczywiscie duzo zostalo jedzenia.
Mi sie od wczoraj teoretycznie zaczely plodne, wiec juz podzialalismy i tak bedziemy co 2 dni  i nawet to maz mnie ,,zmusil" bo bylam tak zmeczona, ze gotowa bylam odpuscic hehe
Przeczytalam Was ale wybaczcie nie pamietam co ktorej odp.
3mam kciuki za te gdzie @ nie przyszla!

Czeeść kobiety ! ;*

i jaaak po świętach ? bo ja jestem po nich meeega zmęczona :D od jednej mamy do drugiej mamy ..pełne domy rodziny , małych dzieci ..dużo jedzenia uufff teraz tylkooo się kulam :D hi hi i już nie mogę patrzeć na jedzenie , wypiłam kaaawę i już jestem mega pełna :))
więc ruszam tyłek i siadam na rowerek :)
a na 14.00 do pracy ! blee ;(
miłego dzionka wam ! ;*

Czeeść kobiety ! ;*

i jaaak po świętach ? bo ja jestem po nich meeega zmęczona :D od jednej mamy do drugiej mamy ..pełne domy rodziny , małych dzieci ..dużo jedzenia uufff teraz tylkooo się kulam :D hi hi i już nie mogę patrzeć na jedzenie , wypiłam kaaawę i już jestem mega pełna :))
więc ruszam tyłek i siadam na rowerek :)
a na 14.00 do pracy ! blee ;(
miłego dzionka wam ! ;*
ja jestem mega chora po swietach

jaaak to chora ? sprawy żołądkowe ? ;(

ja też myślałam że będę chora bo wczoraj ze szwagierką wypiłyśmy dwie butelki wina martini musiałyśmy zapić smutki bo króliczki nie przyszły do nas tylko czerwona wredziocha i taaak wyszło :D :)) ale na szczęście nic mi nie było :D

reklama
Do góry