no, bo zarlam jak szalonajaaak to chora ? sprawy żołądkowe ? ;(
ja też myślałam że będę chora bo wczoraj ze szwagierką wypiłyśmy dwie butelki wina martini musiałyśmy zapić smutki bo króliczki nie przyszły do nas tylko czerwona wredziocha i taaak wyszło ) ale na szczęście nic mi nie było
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Noo to masz teraz za swoje
madziolina_p
Fanka BB :)
A mam tez pytanie do Was. Bo ja tak narzekam na ten sluz, ze go nie widze itp, ale wczoraj sie kochalismy i moj hm jak to napisac... No kiedy mnie tam palcem  to mowi i ja tez czulam, ze bylo mokro i duzo sluzu i czy to o ten sluz chodzi? Zeby bylo mokro? Chyba nie... Hm
pamietaj, ze sluz nie musi wyplywac, wystarczy, ze jest w srodkuA mam tez pytanie do Was. Bo ja tak narzekam na ten sluz, ze go nie widze itp, ale wczoraj sie kochalismy i moj hm jak to napisac... No kiedy mnie tam palcem  to mowi i ja tez czulam, ze bylo mokro i duzo sluzu i czy to o ten sluz chodzi? Zeby bylo mokro? Chyba nie... Hm
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Zawsze w srodku jest mokro madziu czasem mniej czasem bardziej .. tylko tutaj chodzi o to czy sluz sie rozciaga gdy rozciagasz palce i on powinnien sie ciagnac i jest taki jak bialko kurze wtedy jest plodny bo najpierw masz bialy lepki ze jak chcesz rozszerzysz palce to on nie zmienia swojej kosystencji i nie ciagnie sie .. ale jak jest duzoo i bardziej mokro niz zwykle to dobrze i zapewne to "ten" sluz
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja na na wkladce zawsze mam ten nieplodny bialy ale jak zaczynam miec plodne dni to juz nic nie mam tylko w srodku to przynajmniej wiem kiedy mozemy zaczac dzialac choc my to robimy jak @ juz sie konczy hi hi :-)
Hej kochane. Super że wszystkie zadowolone po Świętach. Ja pomimo ze zmęczona i przejedzona to tez szczęśliwa ☺ wczoraj wyszła mi mocna druga kreska na teście owulacyjnym jupiii i działamy w piatek ginekolog i tak o. Jestem dobrej myśli
powodzenia Kochana!Hej kochane. Super że wszystkie zadowolone po Świętach. Ja pomimo ze zmęczona i przejedzona to tez szczęśliwa ☺ wczoraj wyszła mi mocna druga kreska na teście owulacyjnym jupiii i działamy w piatek ginekolog i tak o. Jestem dobrej myśli
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
too super wredotka ! doobre wieści kochana :))