reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć dziewczyny :)
Dziękuje za takie miłe przyjęcie :)
Trzymam kciuki za Wasze pozytywne testy :)
Coś o mnie? Hmmm... Mam 29 lat :sorry2:, super rodzinkę składającą się z wspaniałego męża, najcudowniejszego na świecie synka, wkurzającego psa i kota przybłędy (któremu szukamy kochającego domu)
Długo odkładaliśmy decyzję o drugim dziecku. Za długo. Teraz to widzę. Młodsi się nie robimy a i Małemu przydało by się towarzystwo.
Co do starań to miały się zacząć w przyszłym miesiącu, ale już w tym poszliśmy na żywioł. Co ma być to będzie ;-)

i jest jakas krzywa w dodatkuu :-\ i wez tu rob test jak takie cos wychodzii :-\ eh co mnie skusiloo :-\
Jakiś dziwny ten test. Ale w sumie jeszcze masz 2 dni do @, nie za wcześnie na testowanie?

reklama
Edziook, a w jakim wieku masz synka? I czemu pies wkurzający?
My dzisiaj mamy pracowity dzień, mąż mój dzielnie ujeżdża odkurzacz, a ja sobie pichcę w kuchni. Żur prawie gotowy, sałatka prawie gotowa, rybka na dzisiejszy obiad się rozmraża :)
Wczoraj moja mama powiadomiła nas, że jednak przyjedzie i przywiezie swój słynny sernik :) a, że nie chce nam na głowie siedzieć całe święta, to przybędzie w poniedziałek na obiadek i posiedzi kilka dni :) i git :) cieszę się bardzo :)

A Ewelinka a ja myślałam że dzis znowu robiłaś hihi :D guuupie te testy! Mi owulacyjne nadal negatywne wychodzą ale nie zwracam na to uwagi! Ewmi super że mama przyjedzie :) u nas tez zmiana planów nie jedziemy dzis bo ja chora nadal :( jedziemy jutro i wracamy do domu. Śpimy u siebie i do moich rodzicow w poniedziałek. Czyli dziś odpoczywam u siebie i mogę na spokojnie przygotować ciasta i sałatki :)

reklama
Do góry