reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć dziewczyny :)
Dziękuje za takie miłe przyjęcie :)
Trzymam kciuki za Wasze pozytywne testy :)
Coś o mnie? Hmmm... Mam 29 lat :sorry2:, super rodzinkę składającą się z wspaniałego męża, najcudowniejszego na świecie synka, wkurzającego psa i kota przybłędy (któremu szukamy kochającego domu)
Długo odkładaliśmy decyzję o drugim dziecku. Za długo. Teraz to widzę. Młodsi się nie robimy a i Małemu przydało by się towarzystwo.
Co do starań to miały się zacząć w przyszłym miesiącu, ale już w tym poszliśmy na żywioł. Co ma być to będzie ;-)

i jest jakas krzywa w dodatkuu :-\ i wez tu rob test jak takie cos wychodzii :-\ eh co mnie skusiloo :-\
Jakiś dziwny ten test. Ale w sumie jeszcze masz 2 dni do @, nie za wcześnie na testowanie?

reklama
Edziook, a w jakim wieku masz synka? I czemu pies wkurzający?
My dzisiaj mamy pracowity dzień, mąż mój dzielnie ujeżdża odkurzacz, a ja sobie pichcę w kuchni. Żur prawie gotowy, sałatka prawie gotowa, rybka na dzisiejszy obiad się rozmraża :)
Wczoraj moja mama powiadomiła nas, że jednak przyjedzie i przywiezie swój słynny sernik :) a, że nie chce nam na głowie siedzieć całe święta, to przybędzie w poniedziałek na obiadek i posiedzi kilka dni :) i git :) cieszę się bardzo :)

A Ewelinka a ja myślałam że dzis znowu robiłaś hihi :D guuupie te testy! Mi owulacyjne nadal negatywne wychodzą ale nie zwracam na to uwagi! Ewmi super że mama przyjedzie :) u nas tez zmiana planów nie jedziemy dzis bo ja chora nadal :( jedziemy jutro i wracamy do domu. Śpimy u siebie i do moich rodzicow w poniedziałek. Czyli dziś odpoczywam u siebie i mogę na spokojnie przygotować ciasta i sałatki :)

reklama
Do góry