Wiesz co, mój mąż bardziej zasługuje na to, by wrócić do czystego domku. Poza tym tej sierści jest tyle, że muszę ją zebrać. Jak nie zbiorę, to jeszcze alergii dostanę. A tego bym nie chciała, bo od ponad 2 m-cy udało mi się nie wziąć ani jednej tabletki przeciwalergicznej (kiedyś brałam 365dni w roku, a zanim je odstawiłam, brałam co 2-3 dni przynajmniej).
A czy ja kochana? Eee tam... Nie przesadzaj
Ostatnio przecież wysłuchałam jakim to ja potworem jestem, wiec chyba Ci się wydaje
;P
A tak na serio - no to stań obok siebie i popatrz na to, co napisałaś chlodnym okiem. Dziś powinna przyjść @ - nie przyszła, powinnaś mieć plamienia - nie masz, powinnaś mieć pms - nie masz. Brak objawu jest też objawem. Być może ciążowym. Dlatego 2-3 dni poczekaj, czy aby na pewno @ nie przylezie i rob test Kochana, bo może zrobisz wam świąteczny prezent. Będę za to trzymać kciukasy z całej siły!!!!!
A czy ja kochana? Eee tam... Nie przesadzaj
A tak na serio - no to stań obok siebie i popatrz na to, co napisałaś chlodnym okiem. Dziś powinna przyjść @ - nie przyszła, powinnaś mieć plamienia - nie masz, powinnaś mieć pms - nie masz. Brak objawu jest też objawem. Być może ciążowym. Dlatego 2-3 dni poczekaj, czy aby na pewno @ nie przylezie i rob test Kochana, bo może zrobisz wam świąteczny prezent. Będę za to trzymać kciukasy z całej siły!!!!!