reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Wiesz co, mój mąż bardziej zasługuje na to, by wrócić do czystego domku. Poza tym tej sierści jest tyle, że muszę ją zebrać. Jak nie zbiorę, to jeszcze alergii dostanę. A tego bym nie chciała, bo od ponad 2 m-cy udało mi się nie wziąć ani jednej tabletki przeciwalergicznej (kiedyś brałam 365dni w roku, a zanim je odstawiłam, brałam co 2-3 dni przynajmniej).
A czy ja kochana? Eee tam... Nie przesadzaj :p Ostatnio przecież wysłuchałam jakim to ja potworem jestem, wiec chyba Ci się wydaje ;) ;P
A tak na serio - no to stań obok siebie i popatrz na to, co napisałaś chlodnym okiem. Dziś powinna przyjść @ - nie przyszła, powinnaś mieć plamienia - nie masz, powinnaś mieć pms - nie masz. Brak objawu jest też objawem. Być może ciążowym. Dlatego 2-3 dni poczekaj, czy aby na pewno @ nie przylezie i rob test Kochana, bo może zrobisz wam świąteczny prezent. Będę za to trzymać kciukasy z całej siły!!!!!

reklama
Hahah no w sumie masz racje :p Po prostu sie nie naswialam, spisalam na straty ten cykl przez to ze moj organizm nie dawal mi zadnego znaku ze moge byc w ciazy. Ale jesli dzis nie przyjdzie to napewno zrobie przed wyjazdem do Polski bo chcialabym mojemu w oczy to powiedziec :) Ale nie nastawiam sie, jak nie to nie, bede za kilka dni o mojek giny to mi wszystko powie co mam robic i w maju napewno sie uda :) Dzieki Ewmi :* :tuli:

Cassiah, normalnie kocham Cię za Twoje podejście :* Dobrze, że się nie nakręcasz i racjonalnie do tego podchodzisz. Jak dzisiaj @ nie przyjdzie, to koniecznie daj znać. A jak długo w PL teraz będziesz?

Taaaaaaak!!! Właśnie dlatego pytam Cię ile będziesz w PL :) Czytasz mi w myślach hihihi :) Ja nie wiem dokładnie kiedy przyjadę, ale na pewno 10go będę. Może przyjadę wcześniej, tuż po świętach, albo zostanę na weekend i kawałek tygodnia, bo muszę polatać po urzędach w mieście. No i dostosuję się tak, aby Was poznać :D

reklama
Do góry