reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dzieki dziewczynki ale ja w ciazy nie jestem bo nie mam zadnych objawow :) Chociaz na @ tez nie mam. Mysle ze to moze byc wiosenne przesilenie.

reklama
Mysia, dzięki za dobre słowo :) Jak widzisz, ja się nie nakręcam. Staram się być spokojna. Żyję normalnie, kochamy się z mężem wtedy, gdy mamy ochotę, do lekarza nie latam jak kot z pęcherzem i trzymam dystans, nie leczę się na siłę. Czasem mam dołek - jak każdy. Zobacz, że nawet dzisiaj nie opuszcza mnie pozytywne myślenie i nie mam doła. Cieszę się regulującym się cyklem. Kiedyś w końcu się przecież uda!

No wszedzie slysze o jakichs bolacych piersiach klociu w jajnikach, zawrotach glowy, wstrecie do kawy itp. A ja doslownie nic a nic nie czuje, dzien jak codzien.

Ja bym uznała właśnie brak objawów za dobry objaw. Każdy organizm jest inny. Niektóre są w 5 miesiącu i nic nie czują, nie mają objawów...

Wiem ale to jak kobieta nie oczekuje ze moze byc, to wtedy nie zdaje sobie sprawy ze ma objawy a ja sie doszukuje a nie moge znalezc :D Jedynie to to ze nie mam pms i plamien ktore mam zawsze 1-2 dni przed (raz nawet mialam 4 dni). A @ nigdy mi sie nie spoznia, czasem jedynie przychodzi wczesniej... Zobaczymy! :)

No i git. I przestań się doszukiwać. Ja bym zrobiła test za 2-3 dni. A brak pms i plamień to super objaw! Wiec tak czy inaczej masz objawy :p

Ostatnia edycja:
Ja za to leżę i umieram... Nagle dostałam takich bóli, jak miałam kiedyś. Lewą nogę mi sparaliżowało. Dobrze, że solpadeinę miałam w domu, bo z bólu się prawie porzygałam... Fuck! Sprzątanie i odkurzanie pod łóżkiem nie wyszło mi na dobre... :(

reklama
Do góry