reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja tez mam super tesciow zawsze są po mojej stronie w sumie po stronie dobra dla naszego związku :) co w większości się łączy :D Co innego z moimi rodzicami.

Ja do teściów mam 160 km i mam spokój. Chociaż teściowa potrafi wydzwaniać i wypytywać o kolejnego wnuka:/ Nie rozumie że staramy się od 2 lat i nic bo choruję na PCO. No nie dociera do niej! Ostatnio wypytywała czy jakieś leki dostałam to jej powiedziałam, że Inofem:) Wyobraźcie sobie, że zaczęła sprawdzać w internecie co to jest itd. Potem wydzwaniała i mówiła że mam pić dwie dawki a nie jedną bo to wspomaga leczenie. Wiem, ze się martwi ale czasami przegina.
ona za Cb nie zajdzie, nie wiem po co takie rady daje

Ja to ani z jednym ani drugim. Od roku mieszkam z narzeczonym sama i ani razu nie przyszli nie zadzwonili mimo naszych zaproszeń itp. A to dlatego że nie pozwalam wtrącać się w swoje życie. A juz mialam zaplanowane studia które mieszkanie mi "kupia" w jaki zawód pojde i Kamilowi znajdą dobra prace prawko tez mi załatwia. Juz nawet ślub planowali i liczyli kiedy MI POZWOLA W CIAZE ZAJSC .. W koncu powiedzialam do słuchu ze gdzieś mam ich "pomoc" a życie mogli mi układać 20lat temu a nie teraz. I od tej pory nie rozmawiamy i każde spedycja rodzinne święta uważam za najgorsze dni w każdym roku. A przecież tak nie powinni byc

Jaa tez na tesciow nie mam co narzekac a na tesciowa szczegolnie :-) :-) zawsze jest za mna choc Ł jest jej jedynym synusiem to i tak wie ze ja man racje :-D :-D no i oni po prostu nie moga sie doczekac naszego bejbi :-) :-) jego siostry tez :-) moja mamusia nic nie wie , siochy tez nie , jakos nie jestem przekonana co do ich radosci ..
Uff przesadzilam z mixem jedzeniowym i mnie muli blee a wzdelo mnie jak na 5msc :-D :-D :-D
Myslicie ze moge kupic sobie cos na wzdecia czy w razie wuu nie ryzykowac ?? :-)

reklama
Ewelina moja przyjaciółka jadla wszystko z kminkiem podobno pomaga :) poza tym do 5tyg fasolka ma swoją ochronę na takie dziwne rzeczy bo większość kobiet nie wie ze jest w ciąży i bierze antybiotyki jakiś drink piwko itp. Wiec nawet jak sobie coś weźmiesz to nic się nie stanie tym bardziej jak bierzesz kwas :)

Do góry