reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja tez mam super tesciow zawsze są po mojej stronie w sumie po stronie dobra dla naszego związku :) co w większości się łączy :D Co innego z moimi rodzicami.

Ja do teściów mam 160 km i mam spokój. Chociaż teściowa potrafi wydzwaniać i wypytywać o kolejnego wnuka:/ Nie rozumie że staramy się od 2 lat i nic bo choruję na PCO. No nie dociera do niej! Ostatnio wypytywała czy jakieś leki dostałam to jej powiedziałam, że Inofem:) Wyobraźcie sobie, że zaczęła sprawdzać w internecie co to jest itd. Potem wydzwaniała i mówiła że mam pić dwie dawki a nie jedną bo to wspomaga leczenie. Wiem, ze się martwi ale czasami przegina.
ona za Cb nie zajdzie, nie wiem po co takie rady daje

Ja to ani z jednym ani drugim. Od roku mieszkam z narzeczonym sama i ani razu nie przyszli nie zadzwonili mimo naszych zaproszeń itp. A to dlatego że nie pozwalam wtrącać się w swoje życie. A juz mialam zaplanowane studia które mieszkanie mi "kupia" w jaki zawód pojde i Kamilowi znajdą dobra prace prawko tez mi załatwia. Juz nawet ślub planowali i liczyli kiedy MI POZWOLA W CIAZE ZAJSC .. W koncu powiedzialam do słuchu ze gdzieś mam ich "pomoc" a życie mogli mi układać 20lat temu a nie teraz. I od tej pory nie rozmawiamy i każde spedycja rodzinne święta uważam za najgorsze dni w każdym roku. A przecież tak nie powinni byc

Jaa tez na tesciow nie mam co narzekac a na tesciowa szczegolnie :-) :-) zawsze jest za mna choc Ł jest jej jedynym synusiem to i tak wie ze ja man racje :-D :-D no i oni po prostu nie moga sie doczekac naszego bejbi :-) :-) jego siostry tez :-) moja mamusia nic nie wie , siochy tez nie , jakos nie jestem przekonana co do ich radosci ..
Uff przesadzilam z mixem jedzeniowym i mnie muli blee a wzdelo mnie jak na 5msc :-D :-D :-D
Myslicie ze moge kupic sobie cos na wzdecia czy w razie wuu nie ryzykowac ?? :-)

reklama
Ewelina moja przyjaciółka jadla wszystko z kminkiem podobno pomaga :) poza tym do 5tyg fasolka ma swoją ochronę na takie dziwne rzeczy bo większość kobiet nie wie ze jest w ciąży i bierze antybiotyki jakiś drink piwko itp. Wiec nawet jak sobie coś weźmiesz to nic się nie stanie tym bardziej jak bierzesz kwas :)

Do góry