reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Kasiu ja w!pierwszej yez nie czulam nic... na początku bo jak przyszly mdlosci mniej wiecej w 2!miesiącu to mialam masakre... tylko cola pomagala
Wystarczyl maly lyk co jakis czas. Ale mam nafzieje ze teraz sie nie pojawia: )

reklama
Ja w pierwszej ciąży od razu miałam mdłości, ale tylko i wyłącznie wywoływane przez majonez. Samo słowo (czytane, mówione, słuchane) wywoływało natychmiastowe torsje. Przez jakieś 5 lat nie spojrzałam nawet na sam wyraz "majonez". Ale to było lata świetlne temu, moje życie się zmieniło, moje ciało się zmieniło, ja się też zmieniłam, więc zakładam, że wszystko będzie inaczej :)

wredotka ja to samo, niekomu nie mówiłam, że się staram. mam tez ten komfort, że nie jesteśmy malżeństwem więc nikt nie wypytuje kiedy kiedy :) Ale mieszkamy razem od 4 lat więc pytają ciagle kiedy ślub ;) A mi sie nie chce, woe się na dziecku skupić :)

reklama
Do góry