Hej, troszkę Was podczytuję, ale nie nadążam z czytaniem ja dziś mam jeszcze troszkę krwi, więc myślę, że to jednak okres tylko skąpy, czytałam, że przy cyklach bezowulacyjnych może być właśnie skąpy i bezbolesny. Tak jak u mnie teraz. Do tego, żaden test OWU nie wyszedł pozytywny, więc raczej jutrzejsze testowanie nie ma większego sensu, ale zrobię... Madzia, za wcześnie zrobiłaś. Wytrzymaj kilka dni i będą dwie kreski ;-) zresztą wszystkie w tym miesiącu coś podejrzanie mi wyglądacie
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
E tam Wredotka, ja wlasnie wogole nie mam objawow:-( ale nie pamietam, zebym miala przy pierwszej, sennosc chyba tylko ale to troche pozniej.
Cassiah
No widzisz Ewelinka moze to to Ale emocje bede w przyszlym tyg jak bedzicie wszystkie testowac
Justynka a bola Cie piersii? Bo mi urosly w ciagu ostatnich 2 dni i to bardzo ale nic mnie nie bola. A przed okresem mam odwrotnie, bola a nie rosna. I nie wiem czy to cos moze znaczyc hehe
Justynka a bola Cie piersii? Bo mi urosly w ciagu ostatnich 2 dni i to bardzo ale nic mnie nie bola. A przed okresem mam odwrotnie, bola a nie rosna. I nie wiem czy to cos moze znaczyc hehe
Nie bola przed @ byly wieksze ale bezbolesne a teraz wielkie i ciężkie ale czasem robia sie "normalne" w ogole zapominam!ze jestem w ciazy. W pracy nikt jeszcze nie wie, rodzina tez nie. Tylko dwie kolezanki jedna ma termin 2 dni przede mna
Nie warto się doszukiwać objawów, bo najczęściej są niezauważalne tak wcześnie. A po co się nakręcać ? Na spokojnie, trzeba poczekać na okres jak nie ma to test i tyle :-) Będzie dobrze. A przyszły tydzień zapowiada się bardzooo interesująco bo kto będzie teraz testował?
madziolina_p
Ja :-) i EwMi
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Aa dajcie spokoj juz mam doosyc dzis to juz te wszystkie objawy daja mi w kosc a szczegolnie bol kreegoslupa ..taa odbijanie sie po wszystkim znaam to a wczesniej mi sie nie zdarzalo , piersi wieksze lecz o dzwio nie bola czym jeszcze nie bylam zaszczyconaa ale nie ma co sobie wkrecac , dzis chcialam zbadac sobie szyjke ale nawet ona bardzo mnie zabolala gdy ja dotknelam wiec powiedzialam ze juz nie Bede tam grzebac :-) pierwszy raz mialam owulke ksiazkowo .. hmm kto wie :-)
Wredotka jak nie teraz to nastepny cykl nasz !! Zobaczysz kochana :-)
Odwiedzila mnie szwagierka z 10miesiecznym Oskarkiem i mega jej za to dziekuje boo tak bardzo potrzebowalam tego wygadania przy kawie a nie takie internetowe :-)
Choc wam tez bardzo dziekuje za to Zze jestescie wspieracie :-*
Wredotka jak nie teraz to nastepny cykl nasz !! Zobaczysz kochana :-)
Odwiedzila mnie szwagierka z 10miesiecznym Oskarkiem i mega jej za to dziekuje boo tak bardzo potrzebowalam tego wygadania przy kawie a nie takie internetowe :-)
Choc wam tez bardzo dziekuje za to Zze jestescie wspieracie :-*
Ostatnia edycja:
Cassiah
No u mnie to samo... Ale ciiiiiiiiiiiiii nie nakrecam sie nie nakrecam
No to niezle kolezanki wiedza a rodzinka nie Powiem ci ze ja od moich najblizszych kolezanek co rodzily to tez ciagle slysze "ja w ogole nie czulam tej ciazy do konca I trymestru", "ja zapominam ze jestem w ciazy", "nie mam objawow" itd. Te objawy to rzeczywiscie chyba trzeba byc strasznie wrazliwym albo doszukiwac sie tej ciazy zeby je tak wczesnie czuc. One sa chyba strasznie subiektywne,
No to niezle kolezanki wiedza a rodzinka nie Powiem ci ze ja od moich najblizszych kolezanek co rodzily to tez ciagle slysze "ja w ogole nie czulam tej ciazy do konca I trymestru", "ja zapominam ze jestem w ciazy", "nie mam objawow" itd. Te objawy to rzeczywiscie chyba trzeba byc strasznie wrazliwym albo doszukiwac sie tej ciazy zeby je tak wczesnie czuc. One sa chyba strasznie subiektywne,
reklama
Ja z nikim nie rozmawiam o moich staraniach. Wie tylko jedna przyjaciółka. Jakoś nie potrafię o tym mówić. Boję się, że później będą pytać czy już a mi będzie smutno. Dlatego nie mówimy o tym nikomu. Chociaż czasem też chciałabym komuś opowiedzieć o tym tak po prostu nie przez internet, więc wiem o czym mówisz Ewelinka... Ale jak na razie zostajecie mi tylko Wy