reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej, troszkę Was podczytuję, ale nie nadążam z czytaniem :-p ja dziś mam jeszcze troszkę krwi, więc myślę, że to jednak okres tylko skąpy, czytałam, że przy cyklach bezowulacyjnych może być właśnie skąpy i bezbolesny. Tak jak u mnie teraz. Do tego, żaden test OWU nie wyszedł pozytywny, więc raczej jutrzejsze testowanie nie ma większego sensu, ale zrobię... Madzia, za wcześnie zrobiłaś. Wytrzymaj kilka dni i będą dwie kreski ;-) zresztą wszystkie w tym miesiącu coś podejrzanie mi wyglądacie :-p

reklama
No widzisz Ewelinka moze to to :D Ale emocje bede w przyszlym tyg jak bedzicie wszystkie testowac :D

Justynka a bola Cie piersii? Bo mi urosly w ciagu ostatnich 2 dni i to bardzo ale nic mnie nie bola. A przed okresem mam odwrotnie, bola a nie rosna. I nie wiem czy to cos moze znaczyc hehe :D

Nie bola przed @ byly wieksze ale bezbolesne a teraz wielkie i ciężkie ale czasem robia sie "normalne";) w ogole zapominam!ze jestem w ciazy. W pracy nikt jeszcze nie wie, rodzina tez nie. Tylko dwie kolezanki :) jedna ma termin 2 dni przede mna :)

Nie warto się doszukiwać objawów, bo najczęściej są niezauważalne tak wcześnie. A po co się nakręcać :tak:? Na spokojnie, trzeba poczekać na okres jak nie ma to test i tyle :-) Będzie dobrze. A przyszły tydzień zapowiada się bardzooo interesująco :-D:confused: bo kto będzie teraz testował?

Aa dajcie spokoj juz mam doosyc dzis to juz te wszystkie objawy daja mi w kosc a szczegolnie bol kreegoslupa ..taa odbijanie sie po wszystkim znaam to a wczesniej mi sie nie zdarzalo , piersi wieksze lecz o dzwio nie bola czym jeszcze nie bylam zaszczyconaa :-D :-D ale nie ma co sobie wkrecac , dzis chcialam zbadac sobie szyjke ale nawet ona bardzo mnie zabolala gdy ja dotknelam wiec powiedzialam ze juz nie Bede tam grzebac :-) pierwszy raz mialam owulke ksiazkowo .. hmm kto wie :-)

Wredotka jak nie teraz to nastepny cykl nasz !! Zobaczysz kochana :-)
Odwiedzila mnie szwagierka z 10miesiecznym Oskarkiem i mega jej za to dziekuje boo tak bardzo potrzebowalam tego wygadania przy kawie a nie takie internetowe :-)
Choc wam tez bardzo dziekuje za to Zze jestescie wspieracie :-*

Ostatnia edycja:
No u mnie to samo... Ale ciiiiiiiiiiiiii nie nakrecam sie nie nakrecam :D

No to niezle kolezanki wiedza a rodzinka nie :D Powiem ci ze ja od moich najblizszych kolezanek co rodzily to tez ciagle slysze "ja w ogole nie czulam tej ciazy do konca I trymestru", "ja zapominam ze jestem w ciazy", "nie mam objawow" itd. Te objawy to rzeczywiscie chyba trzeba byc strasznie wrazliwym albo doszukiwac sie tej ciazy zeby je tak wczesnie czuc. One sa chyba strasznie subiektywne,

reklama
Ja z nikim nie rozmawiam o moich staraniach. Wie tylko jedna przyjaciółka. Jakoś nie potrafię o tym mówić. Boję się, że później będą pytać czy już a mi będzie smutno. Dlatego nie mówimy o tym nikomu.:no: Chociaż czasem też chciałabym komuś opowiedzieć o tym tak po prostu nie przez internet, więc wiem o czym mówisz Ewelinka... Ale jak na razie zostajecie mi tylko Wy :tak:

Do góry