reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Jestem, my dostalismy po 1300 :-)
andzelika94
Zaciekawiona BB
ewelina ja owulke tez mam pozno moje cylkle trawaly 33 dni i wgl radze duzoo luzu tak i nie zapomnij maz nie maszyna
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
aleeee ja go nie męczę codziennie tylko co drugi dzień ) zresztą on nie narzeka tyylko się cieszy starankami bo późnieej tak nie będzie więc trzeba korzystać )))
mysle wlasnie nad takim ubezpieczeniem ) bo ja nie mam ale moj ma wiec on by tylko dostal tak ?
mysle wlasnie nad takim ubezpieczeniem ) bo ja nie mam ale moj ma wiec on by tylko dostal tak ?
Cassiah
Fanka BB :)
U nas nie trzeba miec ubezpieczenia zeby dostac kase na dziecko, wystarczy po prostu urodzic i gmina ci daje Tam gdzie ja mieszkam placa ok 3000 zl na polskie Nic tylko rodzic
Ewelinka ja cie rozumiem, ja swojego teraz w dni plodne "mecze" codziennie i mam sumienie dlatego ze jak nie ma przytulania to i tak wiem ze on sam sie zabawia, wiec szkoda nasienia! no chlopak ma strasznie duzo testosteronu i jak soboe raz dziennie nie ulzy to by sie klocil ze wszystkimi albo gorzej
Ewelinka ja cie rozumiem, ja swojego teraz w dni plodne "mecze" codziennie i mam sumienie dlatego ze jak nie ma przytulania to i tak wiem ze on sam sie zabawia, wiec szkoda nasienia! no chlopak ma strasznie duzo testosteronu i jak soboe raz dziennie nie ulzy to by sie klocil ze wszystkimi albo gorzej
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
aleeee ja go nie męczę codziennie tylko co drugi dzień ) zresztą on nie narzeka tyylko się cieszy starankami bo późnieej tak nie będzie więc trzeba korzystać )))
Tak tylko on ale to musisz juz sie uzbezpieczyc bo zazwycAj jest karencja 9 miesiecy. Ja tez dostalam z gminy becikowe jakos 1000zl
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Oooo dzieki Justa na pewno od poniedzialku bede to zalatwiala )
hihi oj dziaaalania na pewno beda po Greyu ale sie ciesze ze chociaz owulka jeest ))
hihi oj dziaaalania na pewno beda po Greyu ale sie ciesze ze chociaz owulka jeest ))