reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dziewczyny czy jestescie ubezpieczone dodatkowo albo hrupowo w pracy? Warto :) ja za urodzenie syna dostalam 2500 :) takze fajny zastrzyj gotowki

reklama
aleeee ja go nie męczę codziennie tylko co drugi dzień :)) zresztą on nie narzeka tyylko się cieszy starankami bo późnieej tak nie będzie więc trzeba korzystać :))))
mysle wlasnie nad takim ubezpieczeniem :)) bo ja nie mam ale moj ma wiec on by tylko dostal tak ? :)

U nas nie trzeba miec ubezpieczenia zeby dostac kase na dziecko, wystarczy po prostu urodzic i gmina ci daje :) Tam gdzie ja mieszkam placa ok 3000 zl na polskie :D Nic tylko rodzic ;)

Ewelinka ja cie rozumiem, ja swojego teraz w dni plodne "mecze" codziennie :D i mam sumienie dlatego ze jak nie ma przytulania to i tak wiem ze on sam sie zabawia, wiec szkoda nasienia! :D no chlopak ma strasznie duzo testosteronu i jak soboe raz dziennie nie ulzy to by sie klocil ze wszystkimi albo gorzej ;)

20150220_163613.jpg dziewczynyy gdyby nie ten test to ominelabym owulke hi hi bo nie kazdego dnia robie test i mnie natchnelo.cos:-D :-D ale ze mnie mistrz :-D

Załączniki

• 20150220_163613.jpg
    20150220_163613.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 30
aleeee ja go nie męczę codziennie tylko co drugi dzień :)) zresztą on nie narzeka tyylko się cieszy starankami bo późnieej tak nie będzie więc trzeba korzystać :))))
mysle wlasnie nad takim ubezpieczeniem :)) bo ja nie mam ale moj ma wiec on by tylko dostal tak ? :)

Tak tylko on ale to musisz juz sie uzbezpieczyc bo zazwycAj jest karencja 9 miesiecy. Ja tez dostalam z gminy becikowe jakos 1000zl

reklama
Do góry