reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Dziewczyny czy jestescie ubezpieczone dodatkowo albo hrupowo w pracy? Warto :) ja za urodzenie syna dostalam 2500 :) takze fajny zastrzyj gotowki

reklama
aleeee ja go nie męczę codziennie tylko co drugi dzień :)) zresztą on nie narzeka tyylko się cieszy starankami bo późnieej tak nie będzie więc trzeba korzystać :))))
mysle wlasnie nad takim ubezpieczeniem :)) bo ja nie mam ale moj ma wiec on by tylko dostal tak ? :)

U nas nie trzeba miec ubezpieczenia zeby dostac kase na dziecko, wystarczy po prostu urodzic i gmina ci daje :) Tam gdzie ja mieszkam placa ok 3000 zl na polskie :D Nic tylko rodzic ;)

Ewelinka ja cie rozumiem, ja swojego teraz w dni plodne "mecze" codziennie :D i mam sumienie dlatego ze jak nie ma przytulania to i tak wiem ze on sam sie zabawia, wiec szkoda nasienia! :D no chlopak ma strasznie duzo testosteronu i jak soboe raz dziennie nie ulzy to by sie klocil ze wszystkimi albo gorzej ;)

20150220_163613.jpg dziewczynyy gdyby nie ten test to ominelabym owulke hi hi bo nie kazdego dnia robie test i mnie natchnelo.cos:-D :-D ale ze mnie mistrz :-D

Załączniki

• 20150220_163613.jpg
    20150220_163613.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 28
aleeee ja go nie męczę codziennie tylko co drugi dzień :)) zresztą on nie narzeka tyylko się cieszy starankami bo późnieej tak nie będzie więc trzeba korzystać :))))
mysle wlasnie nad takim ubezpieczeniem :)) bo ja nie mam ale moj ma wiec on by tylko dostal tak ? :)

Tak tylko on ale to musisz juz sie uzbezpieczyc bo zazwycAj jest karencja 9 miesiecy. Ja tez dostalam z gminy becikowe jakos 1000zl

reklama
Do góry