reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Justyyysia to suuper :-) :-)
Luxuorius my tez nie jestesmy malzenstwem i wlasnie nie wiem czy moj Ł moglby mnie wciagnac bo on.pracuje w wojsku wiec nie wiem czy tam czasem malzenstwo tylko.wchodzi w gre :-) a jak nie to mama mnie w ciagnie u siebie :-)

reklama
My w ubezpieczeniu mamy jeszcze karte aptevzna za kazde4dni w szpitalu do wykorzystania 200zl w aptece :) ja dostalam po porodzie plus 5p zl za kazdy dzieb pobytu:)
Luxuprios poczekaj dwa dni o testuj :)

Zrob Lux, ale koniecznie rano!
U mnie narazie zero objawow, ale to 22dc, wiec nie wiem, czy juz powinny byc jak cos :|
Od staranek minelo 7 dni :-)
Jestem niecierpliwa!

Madzia nie rob bo Mozesz sie rozczarowac tylko.dlatego ze moze byc za wczesnie :-) :-) kobietko poczekaj jeszcze troszkee :-) :-)
Jasne przyplyw gotowki szczegolnie po porodzie nie zaszkodzi :-) :-)

Luxuorius wiesz jak to z tymi testami jest, z tego co ja zauwazylam w swoim otoczeniu czesciej sie mylily niz pokazywaly dobry wynik. Takze jest nadzieja :)

A ile w Polsce dostaje sie zapomogi jak nie pracujesz a urodzisz? Chodzi mi tu o te miesieczne dotacje, nie becikowe. Wie ktos?

Milej i owocnej soboty kobitki :) :*

reklama
Do góry