reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej Dziewczyny, rzadko do Was zaglądam, ale miałam okropny tydzień. W piątek złapało mnie choróbsko i cały weekend przeleżałam z gorączką w łóżku :( Koszmar! Jutro chyba odpuszczę pracę i poodpoczywam jeszcze. A jak Wam mija weekend? I jak w ogóle nastroje? Ja jestem po @, za kilka dni zacznę robić testy OWU i znowu będziemy próbować.

Nie wiem czy też tak macie, ale ja prawie co noc mam sny związane z ciążą, porodem itp. Ostatnio śniło mi się, że urodziłam chłopca :D i że nie umiałam karmić piersią ;>

Madzia, tak luty to będzie dobry miesiąc! Ewelina dlaczego nie ma sensu? Masz regularne @ zawsze?

reklama
Faktycznie lepiej prace sobie odpusc , lepiej sie wykurowac przed starankami ;-) ;-)
nie, ja mam cykle nieregularne niestety -:-\
Test negatyw dzis tez , wiec to byl moj ostatni bo juz sie wyczerpalam .. kolejny cykl stracony

Jaaa zamiast wziasc test ciazowyy nie spojrzalam dopirro jak siknelam ze to owulacyjny ale wyszdel pozytywnie i juz myslala a tu psikus test od owu hi hi tylko nie myslalam ze po terminie miesiaczki.moga wychodzic

Ewelinakotalek kup sobie testy ciążowe najczulsze, ja używam bobo testy czułość wynosi 10, w typowych 25. Taki bobo test można robić po terminie @ nawet w ciągu dnia. ;)
Kochana, może idź do gina uregulować sobie cykle? Ja mam długie cykle bo 33 dniowe ale regularne, teraz biorę luteine dopochwowo (czysty progesteron ) dla wzmocnienia pracy jajników no i dla skrócenia cykli, to po pierwszym miesiącu stosowania dostałam @ po 29 dniach. Byłam w szoku, że tak to zadziałało. ;) Taka kuracja trwa 3 miesiące, jedynym minusem jest bo, że trzeba się bardzo pilnować z jedzeniem żeby nie przytyć. ;)

Dziewczyny ile przed @ najwcześniej można zrobić test ktoś coś kiedyś próbował i mu wyszło wcześniej

reklama
Do góry