reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

ja przepraszam, ale dzień po @, to każdy powinien wyjść już dodatnio, nie tylko te o czułości 10 ;) Po terminie @, to beta już powinna być ładna, a nie poniżej 25 ;)
A to, że czasem i tak wychodzą testy negatywnie, pomimo tego, że się jest w ciąży, to już inna sprawa ;)

reklama
zakocoa mojej przyjaciółce pod koniec 5 tygodnia ciąży wyszedł test negatywny, dopiero pod koniec 7 tc wyszły dwie kreski. I ona i ja widziałyśmy, że jej organizm zaczął się bardzo zmieniać a testy wychodziły ciągle negatywne.

Paraplu, a zobacz moje ostatnie zdanie w poprzednim moim poście ;)

Już pisałam też wcześniej, że dlatego wolę betę, bo jest bardziej miarodajna ;)

Ostatnia edycja:
zakocona ja też preferuję betę i mieć czarno na białym. Bo jaki jest sens robienia 5 testów 5x10zl ☆=50zl i zero pewności, 1x25zl za betę = 100 % pewności. ;)

Pisałam wcześniej o tych czułych testach bo będąc w pierwszej ciąży miałam na zwykłym teście (o czułości 25) ledwo widoczna kreche pod światło, tego samego dnia robiłam betę i wynosiła 130. Więc trochę nieadekwatne to wszystko.

Hormon w moczu i we krwi się różni :)

ja w ostatnim cyklu zrobilam test owulacyjny dzien przed @ i wyszedl pozytywny a ciązy nie bylo ;/

reklama
Do góry