reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczyny! Jak mija weekend? U mnie jakos dziwnie. Ostatni tydzien byl pod znakiem "intensywnych" staran ;) wczoraj mialam owulacje. Ale w srode czulam jakies uwieranie w podbrzuszu jak na okres ale do niego jeszcze 13dni. Dzis troszke kul mnie prawy jajnik i strasznie mi przeszkadzaly perfumy narzeczonego do tego od czwartku chodze wpol snie ;) i ogolnie czuje sie jakas napuchnieta i jakbym byla z pare cm nad ziemia poruszam sie ale czuje jak bym stala w miejscu :D na pms o tydzien za wczesnie jak na mnie. No nic czekamy na 13 luty i mam nadzieje ze w walentynki dostaniemy 2kreseczki na tescie :)

reklama
Do góry