reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej Dziewczyny, rzadko do Was zaglądam, ale miałam okropny tydzień. W piątek złapało mnie choróbsko i cały weekend przeleżałam z gorączką w łóżku :( Koszmar! Jutro chyba odpuszczę pracę i poodpoczywam jeszcze. A jak Wam mija weekend? I jak w ogóle nastroje? Ja jestem po @, za kilka dni zacznę robić testy OWU i znowu będziemy próbować.

Nie wiem czy też tak macie, ale ja prawie co noc mam sny związane z ciążą, porodem itp. Ostatnio śniło mi się, że urodziłam chłopca :D i że nie umiałam karmić piersią ;>

Madzia, tak luty to będzie dobry miesiąc! Ewelina dlaczego nie ma sensu? Masz regularne @ zawsze?

reklama
Faktycznie lepiej prace sobie odpusc , lepiej sie wykurowac przed starankami ;-) ;-)
nie, ja mam cykle nieregularne niestety -:-\
Test negatyw dzis tez , wiec to byl moj ostatni bo juz sie wyczerpalam .. kolejny cykl stracony

Jaaa zamiast wziasc test ciazowyy nie spojrzalam dopirro jak siknelam ze to owulacyjny ale wyszdel pozytywnie i juz myslala a tu psikus test od owu hi hi tylko nie myslalam ze po terminie miesiaczki.moga wychodzic

Ewelinakotalek kup sobie testy ciążowe najczulsze, ja używam bobo testy czułość wynosi 10, w typowych 25. Taki bobo test można robić po terminie @ nawet w ciągu dnia. ;)
Kochana, może idź do gina uregulować sobie cykle? Ja mam długie cykle bo 33 dniowe ale regularne, teraz biorę luteine dopochwowo (czysty progesteron ) dla wzmocnienia pracy jajników no i dla skrócenia cykli, to po pierwszym miesiącu stosowania dostałam @ po 29 dniach. Byłam w szoku, że tak to zadziałało. ;) Taka kuracja trwa 3 miesiące, jedynym minusem jest bo, że trzeba się bardzo pilnować z jedzeniem żeby nie przytyć. ;)

Dziewczyny ile przed @ najwcześniej można zrobić test ktoś coś kiedyś próbował i mu wyszło wcześniej

reklama
Do góry