reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

wredotka rób teściora to już 39 dc ja już bym nie wytrzymała i dawno bym zrobiła??
jak długie masz cykle?
może przy dłuższych cyklach wcześniej jest wykrywalna ciąża niż w dniu spodziewanej @ albo nawet i później ??

reklama
madziolina ja akurat też ma problem z pracą bo od pół roku dopiero pracuję umowa na czas określony 2lata niby firma przyjazna matkom ale wiadomo jak to jest czy będę miała dokąd wrócić tego nie wie nikt :) mimo wszystko z TŻ się zdecydowaliśmy bo odwlekaliśmy i odwlekaliśmy a czas leci młodsza nie będę co będzie czas pokaże trzeba żyć teraźniejszością :) musi być dobrze :)

Agata, cykle mam baaardzo nieregularne. Od 26 do 42 dni. Według testów OWU owulację miałam ok. 11 stycznia czyli w tę niedziele będzie dwa tygodnie. A z testem wolę się wstrzymać :) nie wiem jakoś w tym miesiącu na spokojnie do tego podchodzę, czuję że się nie udało...

Hihi :) będzie bardziej wiarygodnie. Kilka razy widząc jedną kreskę na teście płakałam, potem pojawiał się okres. Może dlatego mi się tak nie spieszy... Nie lubię tych rozczarowań... :( Ale chyba z każdym miesiącem coraz mniej to przeżywam. Na początku kiedy zaczęliśmy planować dziecko byłam pewna, że jeden miesiąc i będę w ciąży. Minęło już pięć...

wredotka to faktycznie może jeszcze się wstrzymaj masz duży rozstrzał w tych cyklach a ja narzekałam na swoje a mam 26-33 :dry: i jak do tej pory nie mam żadnych znaków by miała @ pojawić się w terminie i myślę że gdybym miała zaciążyć w tym miesiącu to też już coś bym czuła więc nic nie pozostaje tylko czekać :)

Ja czuję się jak zwykle przed okresem. Wiem, że czasem objawy ciąży i @ są bardzo do siebie podobne :tak: Agata, a który Twój dzień cyklu dziś?

reklama
Do góry