reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

wredotka rób teściora to już 39 dc ja już bym nie wytrzymała i dawno bym zrobiła??
jak długie masz cykle?
może przy dłuższych cyklach wcześniej jest wykrywalna ciąża niż w dniu spodziewanej @ albo nawet i później ??

reklama
madziolina ja akurat też ma problem z pracą bo od pół roku dopiero pracuję umowa na czas określony 2lata niby firma przyjazna matkom ale wiadomo jak to jest czy będę miała dokąd wrócić tego nie wie nikt :) mimo wszystko z TŻ się zdecydowaliśmy bo odwlekaliśmy i odwlekaliśmy a czas leci młodsza nie będę co będzie czas pokaże trzeba żyć teraźniejszością :) musi być dobrze :)

Agata, cykle mam baaardzo nieregularne. Od 26 do 42 dni. Według testów OWU owulację miałam ok. 11 stycznia czyli w tę niedziele będzie dwa tygodnie. A z testem wolę się wstrzymać :) nie wiem jakoś w tym miesiącu na spokojnie do tego podchodzę, czuję że się nie udało...

Hihi :) będzie bardziej wiarygodnie. Kilka razy widząc jedną kreskę na teście płakałam, potem pojawiał się okres. Może dlatego mi się tak nie spieszy... Nie lubię tych rozczarowań... :( Ale chyba z każdym miesiącem coraz mniej to przeżywam. Na początku kiedy zaczęliśmy planować dziecko byłam pewna, że jeden miesiąc i będę w ciąży. Minęło już pięć...

wredotka to faktycznie może jeszcze się wstrzymaj masz duży rozstrzał w tych cyklach a ja narzekałam na swoje a mam 26-33 :dry: i jak do tej pory nie mam żadnych znaków by miała @ pojawić się w terminie i myślę że gdybym miała zaciążyć w tym miesiącu to też już coś bym czuła więc nic nie pozostaje tylko czekać :)

Ja czuję się jak zwykle przed okresem. Wiem, że czasem objawy ciąży i @ są bardzo do siebie podobne :tak: Agata, a który Twój dzień cyklu dziś?

reklama
Do góry