reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Chwile mnie nie ma i same takie rewelacje :) super Dziewczyny gratulacje :))))
za kolejne trzymam kciuki testować :) i oby były II
ja jeszcze kilka dni może tydzień już się nie mogę doczekać :)
kto następny???

Mega gratulacje dla STAREJRASZPLY I ASCHLEE !!
cudowne wiesci !! Wiecej takich !! A nie mowilam aschlee ze bedzie wszystko dobrze ;-) ;-) zawsze trzeba byc dobrej mysli.mimo wszystko ;-) ;-) taki piekny bladzioszek;-) a robisz testy owu? Czy to po prostu bylo takie wstrzelenie sie?? ;-) ;-)

to kto teraz testuje? chyba teraz najblizsza to ok 24.01, nie?
Ja wczoraj gadałam tak szczerze z mezem o powrocie do pracy, bo mi się macierzyński konczy w polowie kwietnia i zastanawiałam się, czy wracac do pracy, której mega nienawidzę i jak tam pracowałam to codziennie bylam klebkiem nerwow, czy szukac nowej, czy wlasnie staramy się zrobić drugie dziecko.
Na minus staran o dziecko jest tylko to, ze wypadnę z pracy na lacznie 3 lata jakby się udało, ale co tam.
Postanowilsmy, ze ja będę teraz szukac nowej pracy, a dajemy sobie luty i marzec na probe poczecia dzidziusia, bo stwierdziliśmy, ze skoro los da nam dzidzie to tak miało być, a jak nie to nie. Przy pierwszym zaszłam w pierwszym cyklu, zobaczymy jak teraz.
Testy owu zaraz przyjdą, wiec będę sprawdzać :-)

Gratuluję dwóch kreseczek :) troszkę optymizmem u nas powiało :) U mnie dziś 39 dc, okresu nie ma, ale jeśli się pojawi to raczej w niedzielę, może poniedziałek... W sobotę albo niedzielę zrobię test. Powinien być wiarygodny.
Madziolina, z pracą to zawsze dylematy. Ja za swoją też nie przepadam, gdyby nie moja planowana ciąża pewnie bym ją zmieniła, ale trzymam się jej ze względu na umowę o pracę. I nie wiem czy po macierzyńskim będzie czekało na mnie moje stanowisko czy gdzieś mnie przeniosą (a tego bym bardzo nie chciała). Ale praca to nie wszystko. Prawda?

reklama
Do góry