reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Chwile mnie nie ma i same takie rewelacje :) super Dziewczyny gratulacje :))))
za kolejne trzymam kciuki testować :) i oby były II
ja jeszcze kilka dni może tydzień już się nie mogę doczekać :)
kto następny???

Mega gratulacje dla STAREJRASZPLY I ASCHLEE !!
cudowne wiesci !! Wiecej takich !! A nie mowilam aschlee ze bedzie wszystko dobrze ;-) ;-) zawsze trzeba byc dobrej mysli.mimo wszystko ;-) ;-) taki piekny bladzioszek;-) a robisz testy owu? Czy to po prostu bylo takie wstrzelenie sie?? ;-) ;-)

to kto teraz testuje? chyba teraz najblizsza to ok 24.01, nie?
Ja wczoraj gadałam tak szczerze z mezem o powrocie do pracy, bo mi się macierzyński konczy w polowie kwietnia i zastanawiałam się, czy wracac do pracy, której mega nienawidzę i jak tam pracowałam to codziennie bylam klebkiem nerwow, czy szukac nowej, czy wlasnie staramy się zrobić drugie dziecko.
Na minus staran o dziecko jest tylko to, ze wypadnę z pracy na lacznie 3 lata jakby się udało, ale co tam.
Postanowilsmy, ze ja będę teraz szukac nowej pracy, a dajemy sobie luty i marzec na probe poczecia dzidziusia, bo stwierdziliśmy, ze skoro los da nam dzidzie to tak miało być, a jak nie to nie. Przy pierwszym zaszłam w pierwszym cyklu, zobaczymy jak teraz.
Testy owu zaraz przyjdą, wiec będę sprawdzać :-)

Gratuluję dwóch kreseczek :) troszkę optymizmem u nas powiało :) U mnie dziś 39 dc, okresu nie ma, ale jeśli się pojawi to raczej w niedzielę, może poniedziałek... W sobotę albo niedzielę zrobię test. Powinien być wiarygodny.
Madziolina, z pracą to zawsze dylematy. Ja za swoją też nie przepadam, gdyby nie moja planowana ciąża pewnie bym ją zmieniła, ale trzymam się jej ze względu na umowę o pracę. I nie wiem czy po macierzyńskim będzie czekało na mnie moje stanowisko czy gdzieś mnie przeniosą (a tego bym bardzo nie chciała). Ale praca to nie wszystko. Prawda?

reklama
Do góry