reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Pozytyw piękny :D! Działajcie! Trzymam mocno kciuki!

Dzięki, Ewelina, postaram się powstrzymać. U mnie cykl 24 lub 27 lub 29 dni jest, więc chyba zatestuję dopiero 27dc

reklama
Pozytyw piękny :D! Działajcie! Trzymam mocno kciuki!

Dzięki, Ewelina, postaram się powstrzymać. U mnie cykl 24 lub 27 lub 29 dni jest, więc chyba zatestuję dopiero 27dc

Będziemy działać po mojej pracy hy hy niestety kończę o 22 i oby mój wytrzymał i odłożył spanie po działaniu :D hi hi wczoraj dał radę więc dziś też musi bo zabiiijeee ! :D hi hi :)
Lepiej się powstrzymać niż się rozczarować za wcześnie a może jednak to będzie ten cykl w którym się udało :)) ja bym za testowała 28 skoro dokładnie nie wiesz kiedy się pojawi ;) albo nawet i 30 :) ale to już trzeba trzymać wszystko na wodzy bo sama dokładnie wiem jak ciężko to powstrzymać i trwać w tym czekaniu ! :))

Witajcie dziewczynki
Jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Może parę słów o sobie... Mam na imię Jowita i mam 28 lat. Pod koniec sierpnia wyszłam za mąż, od lipca staramy się z mężem o dzidziusia. Zaczynam się martwić, bo to już 6-ty cykl... Biorę regularnie kwas foliowy i wiesiołka. Dodam, że w wieku 19 lat usunięto mi prawy jajnik. Od marca nie biorę tabletek anty. Bardzo pragniemy dzidziusia i nie wiemy co robić. Robiłam wszystkie badania i wszystko mi dobrze wyszło. Proszę o jakieś słowa otuchy. Może któraś z was napisze o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.

Hej, cieszymy się, ze dolaczylas w kupie raźniej :-)
Nie martw się, na pewno w końcu się uda! Ty mówisz, ze się badalas, a partner?
A może za bardzo się stresujecie? za bardzo chcecie?
Sprobuj pojsc do gina i żeby w jednym miesiącu pomonitorowal za pomocą usg cykl, czy faktycznie tam wszystko jest jak trzeba i wtedy będzie wiadomo.

Też czuje, że się nie udało. Bo dziś jest termin przedłużonego cyklu i od popoludnia wierci mnie na małpe mam wrażenie, że zaczęło sie plamienie. Jestem zawiedziona grr...

I co nadal plamisz? czy już @ się rozkrecila? bo wiesz, ze plamienie może wystepowac na początku ciąży :-) Dawaj znac!

A ja dziewczyny cos ostatnio mam mało czasu i jakos kiepsko się czuje. Wczoraj miałam wycinany pieprzyk, a jak się przy tym nastresowalam! mam 4 szwy :-p
U mnie staranka tak na 100% zaczynamy w lutym i już dziś lub jutro powinny przyjść testy owulacyjne :-)

Czekam z niecierpliwoscia na pierwsze testy, czasem mamy przeczucie, ze nic z tego, a okazuje się, ze jednak sa II !!!!!!!!!

Dawajcie znac!

Madziolina dziękuję, że pytasz - zrobiłam przed 12:00 test - wyszła bladziutka druga kreseczka, dziś kręci mnie na @ ale trochę spokojniej niż wczoraj. Miesiąc temu zapisałam się do ginekologa na 26stycznia - wypada w poniedziałek - wtedy się dowiem co nie co o ile małpa się nie rozkręci. Dziś nie było plamienia ale uczucie mokrości.

reklama
20150121_130459[1].jpg

Załączniki

• 20150121_130459[1].jpg
    20150121_130459[1].jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 87
Do góry