reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Pozytyw piękny :D! Działajcie! Trzymam mocno kciuki!

Dzięki, Ewelina, postaram się powstrzymać. U mnie cykl 24 lub 27 lub 29 dni jest, więc chyba zatestuję dopiero 27dc

reklama
Pozytyw piękny :D! Działajcie! Trzymam mocno kciuki!

Dzięki, Ewelina, postaram się powstrzymać. U mnie cykl 24 lub 27 lub 29 dni jest, więc chyba zatestuję dopiero 27dc

Będziemy działać po mojej pracy hy hy niestety kończę o 22 i oby mój wytrzymał i odłożył spanie po działaniu :D hi hi wczoraj dał radę więc dziś też musi bo zabiiijeee ! :D hi hi :)
Lepiej się powstrzymać niż się rozczarować za wcześnie a może jednak to będzie ten cykl w którym się udało :)) ja bym za testowała 28 skoro dokładnie nie wiesz kiedy się pojawi ;) albo nawet i 30 :) ale to już trzeba trzymać wszystko na wodzy bo sama dokładnie wiem jak ciężko to powstrzymać i trwać w tym czekaniu ! :))

Witajcie dziewczynki
Jestem tutaj nowa i chciałabym do Was dołączyć. Może parę słów o sobie... Mam na imię Jowita i mam 28 lat. Pod koniec sierpnia wyszłam za mąż, od lipca staramy się z mężem o dzidziusia. Zaczynam się martwić, bo to już 6-ty cykl... Biorę regularnie kwas foliowy i wiesiołka. Dodam, że w wieku 19 lat usunięto mi prawy jajnik. Od marca nie biorę tabletek anty. Bardzo pragniemy dzidziusia i nie wiemy co robić. Robiłam wszystkie badania i wszystko mi dobrze wyszło. Proszę o jakieś słowa otuchy. Może któraś z was napisze o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.

Hej, cieszymy się, ze dolaczylas w kupie raźniej :-)
Nie martw się, na pewno w końcu się uda! Ty mówisz, ze się badalas, a partner?
A może za bardzo się stresujecie? za bardzo chcecie?
Sprobuj pojsc do gina i żeby w jednym miesiącu pomonitorowal za pomocą usg cykl, czy faktycznie tam wszystko jest jak trzeba i wtedy będzie wiadomo.

Też czuje, że się nie udało. Bo dziś jest termin przedłużonego cyklu i od popoludnia wierci mnie na małpe mam wrażenie, że zaczęło sie plamienie. Jestem zawiedziona grr...

I co nadal plamisz? czy już @ się rozkrecila? bo wiesz, ze plamienie może wystepowac na początku ciąży :-) Dawaj znac!

A ja dziewczyny cos ostatnio mam mało czasu i jakos kiepsko się czuje. Wczoraj miałam wycinany pieprzyk, a jak się przy tym nastresowalam! mam 4 szwy :-p
U mnie staranka tak na 100% zaczynamy w lutym i już dziś lub jutro powinny przyjść testy owulacyjne :-)

Czekam z niecierpliwoscia na pierwsze testy, czasem mamy przeczucie, ze nic z tego, a okazuje się, ze jednak sa II !!!!!!!!!

Dawajcie znac!

Madziolina dziękuję, że pytasz - zrobiłam przed 12:00 test - wyszła bladziutka druga kreseczka, dziś kręci mnie na @ ale trochę spokojniej niż wczoraj. Miesiąc temu zapisałam się do ginekologa na 26stycznia - wypada w poniedziałek - wtedy się dowiem co nie co o ile małpa się nie rozkręci. Dziś nie było plamienia ale uczucie mokrości.

reklama
20150121_130459[1].jpg

Załączniki

• 20150121_130459[1].jpg
    20150121_130459[1].jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 90
Do góry